Wpis z mikrobloga

Nic nowego dzis do zareportownia oprocz tego ze napisala do mnie Albanka mocna 7, moze nawet 8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobaczymy co wyjdzie. Dzis trening zapasniczy po pracy, w tydzien nie mam czasu dla bab, chce w tym roku wejsc do klatki/ringu.

Zauwazylem tez ze nie jaraja mnie wcale gry, kiedys calymi dniami gralem na pleju, w tej chwili mam w dupie totalnie.

Twarz tez piekna, pryszcze, broda, podbite oko i zaczyna sie robic znowu kalafior na prawym uchu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wychodzimyzprzegrywu #projektchad
W.....r - Nic nowego dzis do zareportownia oprocz tego ze napisala do mnie Albanka mo...

źródło: comment_37XaDvkw6lv6ZrKJuZ9QA4SI6ah6AvhE.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wandsbeker: twarzą się nie przejmuj, ja mam uczulenie które przez połowę czasu wygląda jak p---a pod okiem a świrowałem z wieloma fajnymi laskami.

Ogólnie jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że przesadzasz z rozmową z tymi dziewczynami- przesadne zwierzenia, pogaduchy do świtu itp mqogą bardziej zaszkodzić niż pomóc.

A co do Albanki, to jeśli to jest jej foto to uważaj no wygląda na robione pod oszukańczym kątem ;p.
  • Odpowiedz
twarzą się nie przejmuj, ja mam uczulenie które przez połowę czasu wygląda jak p---a pod okiem a świrowałem z wieloma fajnymi laskami.

@revente: podobno ja dobrze tak wygladam obity ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że przesadzasz z rozmową z tymi dziewczynami- przesadne zwierzenia, pogaduchy do świtu itp
  • Odpowiedz