Wpis z mikrobloga

Obejrzalem film Blair Witch z 2016 i musze przyznac jestem pozytywnie zaskoczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Schemat wzgledem oryginalu zostal zachowany, ale na szczescie tworcy wiedzieli, ze nie bedzie sie dalo zrobic tego jak jedynke, ze znowu wkreci sie ludzi, ze to na serio, dlatego tym razem nawet nie starali sie udawac i mimo ze film jest krecony z reki to ilosc kamer, ktora ma nasza ekipa pozwala na tyle ujec co normalny film xD. Spodobalo mi sie tez, ze nie zrobili wszystkiego tak samo jak oryginal i dodali od siebie troche rzeczy, o ktorych nie bylo mowione w pierwszej czesci, nie bede spoilerowac. Jump scare'y troche meczyly, ale final w domu Parra to nawet sie troche wystraszylem. Ogolem pelno jest opinii, ze film #!$%@? ze nie taki super jak jedynka xD. Jedynka byla zajebistym filmem jak sie ogladalo to w wieku 11 lat na plytce pozyczonej od kolegi wierzac ze to wszystko jest na serio, dodatkowo motyw BWP zostal juz mega przeruchany i sparodiowany na milion sposobow. Podobnie jak oryginalna teksanska masakra, ktora pomijajac scene kolacji jest dzisiaj nudnym filmem. Podsumowujac polecam sobie pewnej nocy film odpalic, w przeciwienstwie do #!$%@? BWP2 ogladalo sie przyjemnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#horror #film
#blairwitchproject
yahoomlody - Obejrzalem film Blair Witch z 2016 i musze przyznac jestem pozytywnie za...

źródło: comment_eg3we2pVyDwnItHXMbcJ2oAY5jfyuStg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz