polaq polaq 06.01.2020, 22:04:42 via Wykop Mobilny (Android) 4171 + bądź mnąlvl 22wchodzę do Empiku aby kupić Nintendo Switchśliczna brunetka stoi przy kasiepytam się na której półce znajdę konsolęodpowiada "przykro mi, nie sprzedajemy Switcha".zaczynamy gadać o grach video"tak sama kupiłam Switcha kilka dni temu razem z 1 2 Switch ale nie mam nikogo z kim mogłabym pograć"odpowiadam "no ciekawie to wygląda, super byłoby móc to kiedyś sprawdzić""chcesz później wpaść do mnie i chwilę pograć? Kończę zmianę za parę godzin."O #!$%@? JAK ZAJEBIŚCIEdaje mi swój numer, umawiamy się pod jej mieszkaniem o 21:004 godziny późniejdotarłem do jej mieszkaniawpuszcza mnie"o heeeeej" mówi zalotniewchodzimy do jej salonu i odpalamy konsolęzaczynamy grać w 1 2 Switchgry okazują się być strasznie gówniane ale dobrze się razem bawiliśmy śmiejąc się z głupich rzeczy poajwiających się na ekraniemijają godzinyśrodek nocyoboje leżymy na kanapie wciąż grając, dziewczyna zaczyna tulić się do mojego ramieniaciężko dyszyściągam bluzę i pauzuję grę"Łukasz..." mówi patrząc mi w oczy"Tak?" odpowiadam odgarniając jej włosy z twarzy"Czy... czy chciałbyś..."zaczynam przymierzać się do pocałunku"Czy chciałbyś założyć kartę Mój Empik i zaoszczędzić 10% na swoich przyszłych zakupach?"#pasta #pastypolaqa
NightwolfxXx NightwolfxXx 07.01.2020, 21:44:41 0 + @polaq: Nawet ci kibicowałem, że tak łatwo i naturalnie wyszło i coś z tego wyjdzie a tu taki twist na końcu ... jasny #!$%@?! ( ಠ_ಠ)
greenballz greenballz 07.01.2020, 21:48:05 via Android 0 + @polaq wiedziałem, że ta historia była zbyt piękna by była prawdziwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
PRZQQ PRZQQ 07.01.2020, 21:48:51 via Android 0 + Oddam ksiazki s-f za free,l emaila na priv jak ktoś coś
W.....u konto usunięte 07.01.2020, 22:33:06 0 + @polaq: "sama kupiłam Switcha kilka dni temu razem z 1 2 Switch ale nie mam nikogo z kim mogłabym pograć"Switch to jeśli dobrze rozumiem taki game boy, ale co to jest to '1 2 Switch'?
Lurid Lurid 07.01.2020, 22:36:32 0 + @polaq: no #!$%@? #!$%@? ci powiem. jeszcze parę i rak gwarantowany.
czlowiek_z_lisciem_na_glowie czlowiek_z_lisciem_na_glowie 08.01.2020, 01:12:53 1 + Mnie tak załatwiła kasjerka z biedronki, a mojego kolegę geja, kasjer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lvl 22
wchodzę do Empiku aby kupić Nintendo Switch
śliczna brunetka stoi przy kasie
pytam się na której półce znajdę konsolę
odpowiada "przykro mi, nie sprzedajemy Switcha"
.
zaczynamy gadać o grach video
"tak sama kupiłam Switcha kilka dni temu razem z 1 2 Switch ale nie mam nikogo z kim mogłabym pograć"
odpowiadam "no ciekawie to wygląda, super byłoby móc to kiedyś sprawdzić"
"chcesz później wpaść do mnie i chwilę pograć? Kończę zmianę za parę godzin."
O #!$%@? JAK ZAJEBIŚCIE
daje mi swój numer, umawiamy się pod jej mieszkaniem o 21:00
4 godziny później
dotarłem do jej mieszkania
wpuszcza mnie
"o heeeeej" mówi zalotnie
wchodzimy do jej salonu i odpalamy konsolę
zaczynamy grać w 1 2 Switch
gry okazują się być strasznie gówniane ale dobrze się razem bawiliśmy śmiejąc się z głupich rzeczy poajwiających się na ekranie
mijają godziny
środek nocy
oboje leżymy na kanapie wciąż grając, dziewczyna zaczyna tulić się do mojego ramienia
ciężko dyszy
ściągam bluzę i pauzuję grę
"Łukasz..." mówi patrząc mi w oczy
"Tak?" odpowiadam odgarniając jej włosy z twarzy
"Czy... czy chciałbyś..."
zaczynam przymierzać się do pocałunku
"Czy chciałbyś założyć kartę Mój Empik i zaoszczędzić 10% na swoich przyszłych zakupach?"
#pasta #pastypolaqa
Komentarz usunięty przez autora
Switch to jeśli dobrze rozumiem taki game boy, ale co to jest to '1 2 Switch'?