Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +66
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +251
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Szczoteczki z dostawą z Polski: Oclean Z1, Oclean X, Oclean SE❗
Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystkie mam i polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moja codzienna i najlepsza to Oclean X z wyświetlaczem. Druga świetna to najnowsza Oclean Z1. Obie mają wyjątkowe funkcje w aplikacji i pomagają oraz ucza myć zęby. Trzecia z rodziny Oclean - SE to szczoteczka bardziej klasyczna, jak ktoś nie potrzebuje tyłu funkcji w aplikacji i trybów. Oclean SE za to ma najlepszą baterię, która trzyma minimum miesiace. A niektórym podobno i pol roku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Xiaomi Oclean X z Chin
⏩33.99$, a z punktami 23.80$
▶️❗Można obniżyć punktami do 23.8$❗❗❗
Dostawa Priority Line bez ryzyka VAT
Moja recenzja Oclean Z1
Xiaomi Oclean Z1 z Polski
⏩34.99$ z Polski (FAST08)
▶️Flash sale
Dostawa z Polski kurier za darmo
Moja recenzja Oclean Z1
Xiaomi Oclean X z Polski
⏩49.99$ z Polski (FAST08)
▶️flash sale
Moja recenzja Oclean X
Xiaomi Oclean SE z Polski
⏩39.99$ z Polski (FAST08)
▶️Flash sale
#gearbest #xiaomi #oclean #ocleanse #ocleanz1 #ocleanx #stomatologia #sebeksspoleca
@sebekss: i tu też bład albo z linkiem albo nazwą
Wiadomo, że chodzi o Z1, co wynika z pierwszego zdania i z grafiki.
@sebekss: bzdura
pierwszy z brzegu przykład
Mam i polecam
Zakup przez główna stronę sklepu (nie "pl') to rok gwarancji
Natomiast co do szczoteczki pisz bezpośrednio do Ocelan. czesto wysylaja nową sztukę.
Email: service@oclean.com
Oclean X z Polski 49.99$
Kod: GB-HBZOCLEGJ