Aktywne Wpisy
Tak wygląda depresja
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
Na rondzie matecznego wsiadł ich jakiś znajomy, modnie ubrany, fryzura jak trzeba, czyste buty, białe zęby, normalnie rosnący #chad . Przyszedł się przywitać, ale nawet specjalnie nie chciał się wtrącać w dyskusje, zwyczajne no elo i usiadł.
W małolatę jakby wstąpił demon #p0lka, natychmiast coś do niego zaczęła nawijać, aż ten musiał ściągnąć słuchawki z muzyką. Ona śmiechy hihy, adoracje... a nasz bohater siedział cicho jak szczurek, nie wiedział co ma zrobić, przecież nie odejdzie więc wlepił gały w telefon i coś tam z miną pobitego psa zaczął se przeglądać, kolejny raz #chad wygrał z #przegryw
Mirunie jeśli chcecie mieć podjazd do loszek, mieć pewność siebie jak John Travolta, to podstawy podstaw higiena i dobre ciuchy, a nie znoszone sztruksy i tłuste włosy przystrzyżone na szoszona z Mariupola
@frikidiki: @pijekubusplay: hurr durr to wszystko przez złe geny