Aktywne Wpisy

WielkiNos +319
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz
PanMaglev +171
Dziewczyna (czy osoba niebinarna) zagrała sobie w serialu i to całkiem nieźle, a że nie ma typowej hollywoodzkiej urody, to teraz gdzie nie wejdę i czego bym nie czytał, to 99% komentarzy jest o tym, że ma mordę jak patelnia.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.
źródło: IMG_8048
Pobierz

#nba
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @appylan @Apollo_Vermouth @kosteq64 @okim @keikam @michal015 @Rosderf @JahMuffin @l3chu @piesimocz @parooow @AveNergal @iAmTS @zojmers @nikogo_nie_ma_w_domu @Destu @xDOlejxD @jagto89 @Daramek @MechanicznyBanan @bylu @Przwoj @plk_bbl @Focalor @Trae @Eligo @kwinto91 @kulek_stronk @Zmalaurus
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po Twoim "XD" wnosze, ze masz lat hmm 14-20 i wiesz juz wszystko, widziales
Masz pełne prawo do własnej opinii nie odbieram ci tego, ale trzymajmy jakiś poziom, czego STARZY ludzie zawszę wyskakują z tym"ja jestem starszy więc na pewno mam rację a ty dziecko nie masz"
Pozdrawiam, chłopiec 14-20 letni, student 4 roku, szczęśliwego nowego
źródło: comment_4kYwpIQYmrJ9svtSVdHSObdtq3VvX784.jpg
Pobierz