Aktywne Wpisy

IdillaMZ +396
Prosta odpowiedź dlaczego Kaczyński tak Tuska nienawidzi. Dorobiliśmy się szefa, który przywrócił u naszych partnerów nadzieje, że z Polską nie tylko będzie można rozmawiać, ale że Polska wraca do prowadzenia jakiejkolwiek polityki w Europie.
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
źródło: 1
Pobierz
Kempes +75
źródło: temp_file4123959897712868145
Pobierz

- udało mi się podwyższyć mój standard życia i z minimalnej krajowej podskoczyłem do 2300 netto na rękę
- udalo mi się wyjść z depresji
- odnowiłem kontakty ze znajomymi
- dzięki zadbaniu o swój wygląd więcej osób zaczęło na mnie zwracać uwagę w tym różowe
- bez większych problemów ukończyłem pierwszy rok studiów
- właśnie zbieram się na Sylwestra gdzie czekają na mnie ludzie
Od 2020 wracam na siłownie i mam zamiar podnieść jeszcze bardziej swój poziom życia
#przegryw
(งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Bo przede mną dużo pracy wciąż