Wpis z mikrobloga

Do wszystkich robiących swapy w SB ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy znacie może sposób aby na wysokich poziomach (klasa światowa, legendarny) "bugować" zawodników w taki sposób jak na poczatkujacym, czyli stoicie z piłką a komp wam jej nie zabiera ? Bo mi się już z 5x udało, od 60minuty mecz sobie leci w tle a ja mogę zajac się innymi rzeczami xD nie widziałem żadnego filmiku na YT na ten temat i nie wiem czy przypadkiem nie odkryłem glitcha ? XD
#fut
  • 16
@RysiuQuaresma: chętnie ale mój telefon nagrywa tylko filmiki w .MP4 i nie mogę tu nic wrzucić, może jakaś inną appka do aparatu? Help xD

@Partyzant91 w sumie nie wiem czy glitch to dobre słowo ale na np. legendarnym bot zawsze powinien zabierać pilke, ale jak się odpowiednio ustawie na środku boiska to stoi i nie zabiera xD
@Partyzant91: @RysiuQuaresma: tak to wyglada jak na filmiku, trzeba stanąć jakimś obrońca kawałek za środkiem boiska (często w tym kolku, tutaj akurat obok) ale przeciwnik musi być w miarę daleko żeby w pierwszych dwóch sekundach nie zabrał piłki, wtedy stoi tak do 90min xD ps. Zauważyłem że działa głównie z brązowymi składami bo jak ktoś ma wysoką agresję to będzie zabieral, tu na filmiku auba stoi i się nie kwapi
Geneksix - @Partyzant91: @RysiuQuaresma: tak to wyglada jak na filmiku, trzeba stanąć...
@flexx: to czemu się nie chwalisz ? :d bo widzę czasem ktoś narzeka na te SB swapy a akurat dla mnie to nic ciężkiego wbić 3 lub 4:0 i odłożyć pada na resztę meczu więc postanowiłem się podzielić z mireczkami xD
@Geneksix: Był kilka dni temu post na reddicie, po tym jak rywal wznawia, odbierasz mu piłkę, robisz fake shots z R1 w okolicach środka boiska i możesz tam stać do 90 minuty :)
@ozzi91: na pewno musi to być że składami 60-65 żebyś grał z plackami i zawodnik który stoi przed tobą musi mieć chyba niska agresję, ja czasem próbuje i nie wychodzi to staram się to zrobić z innym obrońca, ale w sumie w każdym meczu z brązowymi składami udało mi się to zrobic

@kielbasior nie, mi się udawało też w 1 połowie ale nie chcę tego robić po 2x i dodatkowo nabić