Mirko ale faux-paus dziś popełniłem.Na 2 wizycie w domu rodzinnym dziewczyny,po niedzielnym obiedzie jej rodzice chcieli zrobić zakupy w żabce i wypłacić pieniądze z bankomatu.By to zrobili dobrowolnie pożyczyłem BMW teściowi bo był ciekawy tego auta.Po powrocie jednak wydawali się bardziej oziębli wobec mnie.Skojarzyłem fakty dopiero w samochodzie gdy okazało się że w schowku w drzwiach znajdują się blety i crasher z ziołem w środku xD Szansa że to zobaczyli jest więc całkiem duża.Dodatkowo dodam że w aucie ciągle grała patusiarska muzyka z mojej playlisty ,a tam takie utwory jak Małach&rufuz-fałszywka,Kali-jeden buch czy wiśnia bakajoko Szkopół tkwi w tym punkcie że jej stary to policjant a matka radca prawny xD Przesrałem sobie u teściów już na starcie,mam nadzieję że przynajmniej w rozmowie przy obiedzie swoją elokwencją pokazałem że nie jestem jeszcze tak zdegenerowanym patusem ( ͡º͜ʖ͡º)
I powiem ci, że ci ludzie nie wożą w aucie bletek, młynków i nie słuchają muzyki o jaraniu non stop.
@meshack: Tak najczęściej zachowują się zwykłe patusy.
Nigdy tego nie rozumiałem, ktoś ściągnął pierwszego bucha w życiu, a na drugi dzień cały ubiór z zielskiem, muzyka tylko rege czy inny gównorap oczywiście o zielsku, rozmowy tylko o zielsku, na telefonie naklejki i tapeta z zielskiem i w ogóle całe ich życie
@neXes: Seba... jest prawie 2020 rok, #!$%@? nas obchodzi że jesteś takim kozakiem-nielegalem co marichuanen w aucie wozi i musisz się nam tym pochwalić na mirko
@mirun1717: Zwykła ludzka potrzeba przynależności. Ci mniej ambitni i inteligentni palacze tworzą niemalże sekciarskie społeczności, w których jedynym celem jest wspólne jaranie trawki i poklepywanie się po plecach, że jest zajebiście a w ogóle trawka to boska roślina no i w ogóle nie szkodzi, zero wad, same plusy.
@RoliPierwszyiRoliDrugi no to dawaj, wymień parę nazwisk tych swoich znajomych profesorów fizyki wstrzykujących nałogowo marihunaen, przecież jest ich masa xD
@Choir osobiście znam 3 profesorów jak i doktorantów lub post docow. Chyba żartujesz że na publicznym forum, tym bardziej z taką nizinna intelektualna jak tutaj, będę nazwiskami rzucał.
@RoliPierwszyiRoliDrugi xD ja znam czterech sędziów trybunału sprawiedliwosci UE, normalnie metę napierdzielają z lufy co drugi dzień. Najlepiej jak się spotkamy czasem na jaranko i czytamy na wykop.pl, że kryształ szkodzi i nie da się normalnie funkcjonować bk
@vizori: no oczywiście i jeszcze do tego dodaj że gdyby nie zioło to nigdy by tego nie osiągnęli. Przestań #!$%@?ć jak potłuczony i spójrz prawdzie w oczy. Jaranie zioła ryje Ci czerep i robi z Ciebie kompletnego debila a nie pomaga w byciu profesorem.
Beke mam z tego że każdy wrzuca jaraczy do tego samego worka skończonych ćpunów, a pewnie bez kawy, fajki czy piwka ze znajomymi nie potrafisz wytrzymać xD
Sek w tym ze marihuanen jest dla skonczonych cpunow. Fajki wala po krtani i plucach, piwo samo w sobie w malej ilosci nie jest zle chociaz z duza czestotliwoscia prowadzi do alkoholizmu, natomiast kawa... pls, o herbate i soki tez sie bedziesz #!$%@?? Marihuana robi
#sejm #polityka I pomyśleć, że kiedyś rząd Millera został uwalony, bo Rywin poszedł do Michnika powołując się na polityków lewicy. A tu afera za aferą, fundusze z dupy i poparcie 35%. I wystarczy, że mniej ludzi pójdzie na wybory i znowu będą rządzić.
#zwiazki #narkotykizawszespoko
@meshack: Tak najczęściej zachowują się zwykłe patusy.
Nigdy tego nie rozumiałem, ktoś ściągnął pierwszego bucha w życiu, a na drugi dzień cały ubiór z zielskiem, muzyka tylko rege czy inny gównorap oczywiście o zielsku, rozmowy tylko o zielsku, na telefonie naklejki i tapeta z zielskiem i w ogóle całe ich życie
Komentarz usunięty przez moderatora
A w schowku nie powinni grzebać.
@neXes: Blant blantem ale za tą muzę to bym cię od razu #!$%@?ł z tego domu XD
@neXes: już sama prędkość kojarzenia faktów świadczy o powypalanych stykach w mózgu. Chciałbym wiedzieć jak wyglądała ta elokwencja przy stole xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Sek w tym ze marihuanen jest dla skonczonych cpunow. Fajki wala po krtani i plucach, piwo samo w sobie w malej ilosci nie jest zle chociaz z duza czestotliwoscia prowadzi do alkoholizmu, natomiast kawa... pls, o herbate i soki tez sie bedziesz #!$%@??
Marihuana robi