Mirki pomóżcie ( ͡°ʖ̯͡°) Jest sobie takie zadanie pic rel (plik z danymi tutaj). W miarę sprawnie mi z nim poszło, ale wynik się nie zgadza z odpowiedziami. W teorii wszystko działa jak trzeba, sprawdzałem dla wielu liczb. Jakby się komuś nudziło i chciał to sobie rozwiązać to byłbym wdzięczny za info ile wam wyszło, bo już sam nie wiem czy jestem debilem czy w odpowiedziach jest błąd ¯\_(ツ)_/¯
@t_jcjpddsptpod: Wygeneruj sobie wszystkie liczby pierwsze od 3 do sqrt(999999) i dziel każdą z liczb, przez wszystkie liczby pierwsze z tego zakresu, jeżeli jakaś liczba po tym dzieli się tylko przez 3 liczby, to spełnia ona założenia ( ͡°͜ʖ͡°)
Jest sobie takie zadanie pic rel (plik z danymi tutaj).
W miarę sprawnie mi z nim poszło, ale wynik się nie zgadza z odpowiedziami. W teorii wszystko działa jak trzeba, sprawdzałem dla wielu liczb. Jakby się komuś nudziło i chciał to sobie rozwiązać to byłbym wdzięczny za info ile wam wyszło, bo już sam nie wiem czy jestem debilem czy w odpowiedziach jest błąd ¯\_(ツ)_/¯
Według odpowiedzi powinno wyjść:
Mi wyszło:
#programowanie #naukaprogramowania #informatyka #cpp chociaż niekoniecznie
źródło: comment_lF1tKuxK1VTs6JkGlqqAsOTqsUHcaRqn.jpg
Pobierz@Defined: Nie. Dokladnie przez 3 liczby, oraz te liczby musza byc nieparzyste.
źródło: comment_GGAAfncwy1dcm4qtdOaapJOxas7jQVMY.jpg
Pobierz210, ma 4 rozne czynniki, 1 parzysty, 3 nieparzyste
114dla pliku z pastebina.