Aktywne Wpisy
wilku88 +2
TLDR Czy kobieta, która ma ułożone życie w Warszawie będzie skłonna dla faceta sprowadzić się na przedmieścia? Pytanie do różowych pasków i nie tylko.
Kupuję mieszkanie i zastanawiam się, czy kupić je w Warszawie, czy w Pruszkowie. Wygodniej byłoby mi w Pruszkowie, no i taniej, ale nie daje mi spokoju, że mieszkanie w takim miejscu może mi przeszkodzić w tematach matrymonialnych. Rozglądając się chociażby po Tinderze większość kobiet jest w Warszawie. Większość
Kupuję mieszkanie i zastanawiam się, czy kupić je w Warszawie, czy w Pruszkowie. Wygodniej byłoby mi w Pruszkowie, no i taniej, ale nie daje mi spokoju, że mieszkanie w takim miejscu może mi przeszkodzić w tematach matrymonialnych. Rozglądając się chociażby po Tinderze większość kobiet jest w Warszawie. Większość
michalxd21 +259
XD Troglodyci najpierw se włażą na trening jak do siebie, coś seplenią, a na koniec jeszcze decydują kto nie jest godny nosić koszulki. Cała Polska krzyczy z nami, #!$%@?Ć Z PATUSAMI!!! #mecz
Co do moich snow to poki co tego nie doswiadczam ale podchodze do tego spokojnie, nie czuje sie jakims wyjatkowym czlowiekiem wiec czekam na jakis przypadkowy glebszy sen. narazie powoli zapoznaje sie z tym intrygujacym tematem. staram sie wprowadzic nawyk po ktorym wstawajac odrazu bede przypomial sobie co mi sie snilo. zazwyczaj zapominam to robic i pozniej te sny sa nie do przypomnienia, a po obudzeniu jestem w stanie wyciagniac z nich choc jeden fragment. bardzo spodobal mi sie koncept cienia ktory uslyszalem na wykladzie tedx ze tak naprawde uciekamy przed samym soba, ze my jestesmy koszmarami ktorych sie boimy albo cos w tym stylu. mysle tez o sposobach po ktorych sie ockne, na przyklad staram sie zapamietam ze jak spotkam ta osobe we snie albo przez przypadek popatrze na rece i one beda rozmazane to bedzie znak. wiem ze zazwyczaj sny cofaja mnie do pewnego okresu, najbardziej chce sprawdzic jak bede wygladal czy bede o te 12 lat mlodszy niz teraz.
#ld #swiadomysen