Czarny_Klakier Czarny_Klakier 23.12.2019, 21:52:47 via Android 0 #epicgames #steam #pcmasterraceChciałem coś kupić na epic. Ale za późno zorientowałem się że na #revolut nie mam środków.Płatność nie przeszła. Doładowałem zaraz po tym konto ale nie pobrało hajsu. Składać zamówienie jeszcze raz czy epic spróbuję pobrać później?
Czarny_Klakier Czarny_Klakier 23.12.2019, 22:10:59 via Android 0 @Curus_Bachleda hmm ma status completed
Czarny_Klakier Czarny_Klakier 23.12.2019, 22:14:34 via Android 0 @Curus_Bachleda nie mam niestety dostępu do launchera. Jestem poza domem na telefonie
Czarny_Klakier Czarny_Klakier 24.12.2019, 10:11:50 1 @Curus_Bachleda: jak wchodzę w sklep i grę którą chciałem kupić to widnieje już jako posiadana...Także spoko ale nie chciałbym aby za xxx czasu mi ją usunęli ;p Curus_Bachleda
Czarny_Klakier Czarny_Klakier 27.12.2019, 16:08:35 via Android 1 @Curus_Bachleda a więc dzisiaj czy wczoraj się zorientowali i ściągnęli kasę. Wiec jednak nie jest to sposób na darmowe gry:-P Curus_Bachleda
Chciałem coś kupić na epic. Ale za późno zorientowałem się że na #revolut nie mam środków.
Płatność nie przeszła. Doładowałem zaraz po tym konto ale nie pobrało hajsu. Składać zamówienie jeszcze raz czy epic spróbuję pobrać później?
Komentarz usunięty przez moderatora
Także spoko ale nie chciałbym aby za xxx czasu mi ją usunęli ;p