Aktywne Wpisy
ZnUrtem +18
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
lepaq +197
To i więcej moich zdjęć jest dostępne na stronie https://artuniverse.pl - zapraszam do zakupów :-)
Losowanie zwycięzcy jutro o 12:00.
Jak co dwa tygodnie zapraszam również na Twitcha na prezentację obróbki astrofotografii, start tradycyjnie o godzinie 22:00. Na dzisiaj zaplanowałem omówienie techniki fotografowania i obróbki obiektów głębokiego nieba.
#namrabcontent / Instagram <- zapraszam do obserwowania
Playlista z poprzednimi warsztatami astrofoto
#astronomia #astrofoto #kosmos #fotografia #tworczoscwlasna
Komentarz usunięty przez moderatora
@namrab: nawet nie wiedziałem, że takowa istnieje :)
Wypok uczy i bawi.
Komentarz usunięty przez autora
Od nowego roku trochę powiększam ofertę, będą duże wydruki na płótnie i tańszy format mini (ok. 20x30 cm) do samodzielnej oprawy. Wczoraj byłem w drukarni na testach materiału :-)
Dej mi, dej!
Komentarz usunięty przez autora