Aktywne Wpisy
mike-contractors +44
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
#druk3d #ender3 #drukarki3d #drukarka3d #dinozaury
@grykom: zahebisty material
No i mam na sprzedaż klon BMG od Trianglelab gdyby ktoś chciał (nówka).
- e3d v6 PTFE Lining z dyszami 0.4mm
- rurka PTFE
- ekstruder BMG
- BLTouch
Wszystko u jednego sprzedawcy - Trianglelabs na Aliexpress. Trochę jest zabawy by to wszystko zamontować - trzeba nowy uchwyt, najlepiej turbinę do chłodzenia, ustawić nowe kroki na ekstruderze itd. ale warto.
Opcjonalnie dokładając jeszcze ~110zł można zakupić fajną płytę SKR mini E3 z cichymi TMC2209 ( ͡° ͜
Rpi 3B+ podczas druku ma użycie procesora na poziomie 4%-7% a muszę dodać, że korzystam z Klippera czyli to rpi jest mózgiem drukarki :) Nie wiem zatem czy wersja 4 jest aż tak potrzebna.
Parę dni temu zamówiłem coś takiego: https://pl.aliexpress.com/item/4000404170721.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51bb5c0fI9J4D0 ale to za jakieś 2 tygodnie będę mógł się