Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +66
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
#rozdajo numer 1 - klasyczne, losujemy zwycięzcę przez MirkoRandom, ze wszystkich plusujących ten wpis do jutra, do godziny 14:00 (zielonki muszą liczyć, że swoje opakowanie znajdą pod choniką)
Co można zdobyć? Jedno opakowanie filtrów nosowych WoodyKnows Super Defense, chroniących przed smogiem i alergiami. MIX rozmiarów - S, M, L oraz XL (w tym po dwie pary filtrów wymiennych do każdego z nich) aby idealnie dopasować filtry do swoich nozdrzy, tak, by nie powodowały one dyskomfortu związanego z uciskiem (gdy rozmiar jest za duży), oraz żeby zanieczyszczenia nie dostawały się do Waszych płuc bokiem filtra (gdy rozmiar jest za mały).
#rozdajo numer 2 - dla osoby, która wskaże nam nowe, nietypowe zastosowanie dla naszego produktu, jakiego jeszcze nie znamy! Wybór zwycięzcy tym razem uznaniowy :)
Odpadają: ślusarstwo, szlifowanie metalu, spawanie, stolarstwo, tynkarstwo, strzelectwo, klejenie rzęs.
Co można zdobyć? Jedno opakowanie dowolnego produktu z asortymentu sklepu internetowego WoodyKnows
Wysyłka nagród paczkomatem lub kurierem InPost, w poniedziałkowe przedpołudnie!
A dla tych z Was, którzy nie chcą liczyć na łut szczęścia w kwestii ochrony własnych płuc przed smogiem i innymi zanieczyszczeniami, mamy kod rabatowy dający rabat w wysokości 10% kwoty koszyka, oraz darmową dostawę - PodarujCzystePowietrze
Trzymajcie się w tym smogu!
#rozdajo #smog #powietrze #zanieczyszczenia #woodyknows
@woodyknows: jak pale butelkami w piecu to mnie nos gryzie, to moze wtedy by sie przydały
Chmury kurzu przy scenie a potem smarkanie na czarno cały dzień.
Moja różowa się tym zajmuje i mimo pochlaniaczy pył się unosi.
Komentarz usunięty przez autora