Wpis z mikrobloga

Z serii: @morele_net zawodzą po raz kolejny :)

Napisalem juz zgloszenie w tej sprawie w waszym panelu, kontaktowalem sie z infolinią. Na infolinii zero konkretów: "mamy opóźnienie", "nie wiem kiedy paczka do pana dojdzie", ale najlepsze - "nie wiem kiedy zostanie nadana" xD pozdro robienie prezentowych zakupów w Morelach, nie warto.

A teraz o co chodzi:

złożyłem zamówienie tydzień temu na trochę części komputerowych. Taki prezent świąteczny. Wyszło około 3k pln.
Data dostawy wyszła na 19. grudnia. Do dzisiaj ani listu przewozowego, ani info na maila, nic xD
Po kontakcie z infolinią dowiedzialem sie tyle, ze nie nadalismy pana paczki i nie wiemy kiedy nadamy, i co nam pan zrobi.

nie róbcie zakupów w morelach, to była moja ostatnia szansa dla tego sklepu.

#morelenet #morele
marahin - Z serii: @morele_net zawodzą po raz kolejny :)

Napisalem juz zgloszenie ...

źródło: comment_3Vafn12qdkupjLr2wGP4tExyt7ZD1lhd.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
Cześć @marahin, na screenie widoczna jest informacja, że powinno zostać dzisiaj doręczone. Podeślij nam na priv numer zamówienia, sprawdzimy co poszło nie tak i postaramy się pomóc.
  • Odpowiedz
@morele_net: tak jak napisałem wyżej i w zgłoszeniu, na infolinii dostalem informacje ze na pewno dzisiaj nie zostanie doręczone, bo magazyn powinien był wczoraj nadać paczkę a nadal tego nie zrobił, ani nie wiadomo kiedy to zrobi. Przesyłam numer zamowienia na priv.
  • Odpowiedz
@marahin: Ja mam jeszcze lepszą sytuację od ciebie, zamówiłem 9 grudnia i dostawa też miała być 19 grudnia stwierdziłem 2 tygodnie spokojnie dojdzie. Wczoraj przyleciał od #morele mail sorry jednak paczka będzie 27 grudnia ( ͡º ͜ʖ͡º).
Paczka miała iść do brata na święta dlatego wziąłem kuriera, a jak wczoraj dostałem tego maila to się zapytałem czy nie mogę anulować tamtej wysyłki (pewnie
  • Odpowiedz