Ratujcie, gram sobie w returninga rebalance v2.1 PL (Jakaś #!$%@? wersja). No, ale problem w tym, że wszystkie stwory są praktycznie nieśmiertelne jeżeli chodzi o walkę w ręcz (A idę właśnie pod walkę wręcz xD, magią ze zwojów jest znośnie) dlatego postanowiłem naostrzyć swój mieczyk, ale no nie idzie, pomimo, że płacę za naukę ostrzenia mieczy 1PN i 200golda to wciąż mogę się tego uczyć, aż do wyczerpania zapasów złota/PN i nie wiem czy w końcu mam tą umiejętność czy nie, bo jak podchodzę do szlifierki Bezi mówi "Czym?" (Z dialogu wynika, że potrzebuje ostrza, ale nie wiem gdzie zdobyć, więc jeżeli ktoś wie o co chodzi to niech napisze plx
@Narkan: Na tej co grałem poprzednio przynajmniej #!$%@? skrzynie z "Pułapkami" mogłem otwierać, bo mogłem się leczyć otwierając skrzynie, a tak to mnie to zabija i potrzebuje 400ponad hp, żeby przeżyć co jest nieosiągalne na najcięższym poziomie trudności
Na discordzie wyżej znajdziesz linki do najnowszego returninga 2.0 + alternatywny balans. AB nie jest do końca spolszczony, dialogi często są po angielsku z translatora, ale cały dziennik ponoć jest przetłumaczony normalnie, więc nie powinno być problemów z przejściem. AB jest regularnie aktualizowany przez ruskich więc warto tam śledzić czy nie pojawiła się nowa wersja, bo często można ją zaktualizować bez straty zapisu.
@Geres: szczerze pisząc to naprawdę nie ma sensu ( ͡°͜ʖ͡°) różnica między tą wersją którą grasz a tą którą masz wyżej sprawia że ma się odczucie gry w innego moda.
#gothic #gothic2 #returning
Komentarz usunięty przez autora
https://discordapp.com/invite/3hEXYFm
Na discordzie wyżej znajdziesz linki do najnowszego returninga 2.0 + alternatywny balans. AB nie jest do końca spolszczony, dialogi często są po angielsku z translatora, ale cały dziennik ponoć jest przetłumaczony normalnie, więc nie powinno być problemów z przejściem. AB jest regularnie aktualizowany przez ruskich więc warto tam śledzić czy nie pojawiła się nowa wersja, bo często można ją zaktualizować bez straty zapisu.