Aktywne Wpisy
pepe998 +23
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +267
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
doświadczenia? fajne
wydajność? perfekcyjna
aparaty? petarda ale nie będę wrzucać zdjęcia, chcecie to sobie wejdźcie na instagrama
szeroki kąt? (może coś jaki kąt, czy kolorystyka pokrywa się z wide i telephoto? cokolwiek? nie) po prostu "petarda"
odkrywa amerykę, szkło się rysuje
o dziwo pozytyw, słusznie zwraca uwagę że wyświetlacz na XR/11 nie jest wcale tak zły jak się go opisuje
ani słowa że A13 przychodzi z Neural Engine i za tym idzie tryb nocny i deep fusion którego brakuje na XR, ale to szczegół
z informacji które udało mu się przekazać => jest ładowanie indukcyjne, na 11 pro nie można kupić wersji 128gb, jest jeden więcej aparat
14 minut materiału od eksperta technologicznego. mózg mi gnije
#mocnyvlog
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
#bebzunlogic