Wpis z mikrobloga

Mircy prośba jest. Wykopcie Mój kolega zaginał tydzień temu w Tajlandii. Do tej pory nic nie znaleziono. Rodzina ma nadzieję, potrzebują wsparcia. Dzięki z góry za wykopy

https://www.wykop.pl/link/5254635/poszukiwanie-zaginionego-w-tajlandii-mateusza-juszkiewicza-zrzutka/

#zrzutka #tajlandia #elk #mirkoprosba #zaginieni
Bodzias1844 - Mircy prośba jest. Wykopcie Mój kolega zaginał tydzień temu w Tajlandii...

źródło: comment_rEY1x5sK54AyAOAV2e89iDG52Y8NmLoe.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bodzias1844: kurcze, słabo to wygląda. Miejmy nadzieję, że to scenariusz w rodzaju: po prostu się wywalili i dopłynęli wpław do pobliskiego lądu gdzie czekają na ratunek i się wszystko dobrze skończy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Xenomorph_uk: Nie znam szczegółów bo ja tylko wrzucam na wykop na prośbę rodziny. Wiem tyle, że mają już bilety i lecą tam w najbliższym czasie. W jaki sposób to wykorzystają nie mam pojęcia.
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: Wypłynęli ze znajomymi kajakami. Płynął z jakąś tajka, zostali w tyle, reszta wróciła a oni nie
Pierwszy blad, #!$%@? znajomi to niech teraz placa kase za swoja glupote. W ciemnosci plynie sie razem i asekuruje, a nie odstawia kretynizmy. Nie pyklo, szkoda kumpla, moze go kiedys znajda na dnie.
  • Odpowiedz