Mircy prośba jest. Wykopcie Mój kolega zaginał tydzień temu w Tajlandii. Do tej pory nic nie znaleziono. Rodzina ma nadzieję, potrzebują wsparcia. Dzięki z góry za wykopy
@JesterRaiin: No własnie nic bo nic nie znaleziono. Wypłynęli ze znajomymi kajakami. Płynął z jakąś tajka, zostali w tyle, reszta wróciła a oni nie i od tamtej pory cisza.
@Bodzias1844: kurcze, słabo to wygląda. Miejmy nadzieję, że to scenariusz w rodzaju: po prostu się wywalili i dopłynęli wpław do pobliskiego lądu gdzie czekają na ratunek i się wszystko dobrze skończy.
@Bodzias1844: Nie chcę być #!$%@? ale zbiorka jest do 100000zł przez jeszcze 29 dni. Czyli zamierzacie za uzbierane pieniądze zacząć go szukać za miesiąc?
@Xenomorph_uk: Nie znam szczegółów bo ja tylko wrzucam na wykop na prośbę rodziny. Wiem tyle, że mają już bilety i lecą tam w najbliższym czasie. W jaki sposób to wykorzystają nie mam pojęcia.
@Bodzias1844: Wypłynęli ze znajomymi kajakami. Płynął z jakąś tajka, zostali w tyle, reszta wróciła a oni nie Pierwszy blad, #!$%@? znajomi to niech teraz placa kase za swoja glupote. W ciemnosci plynie sie razem i asekuruje, a nie odstawia kretynizmy. Nie pyklo, szkoda kumpla, moze go kiedys znajda na dnie.
https://www.wykop.pl/link/5254635/poszukiwanie-zaginionego-w-tajlandii-mateusza-juszkiewicza-zrzutka/
#zrzutka #tajlandia #elk #mirkoprosba #zaginieni
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Na wyspę popłynął, w dżunglę poszedł, kopnął się na wycieczkę do pobliskiego kraju?
Przykro mi z powodu straty kumpla.
Pierwszy blad, #!$%@? znajomi to niech teraz placa kase za swoja glupote. W ciemnosci plynie sie razem i asekuruje, a nie odstawia kretynizmy. Nie pyklo, szkoda kumpla, moze go kiedys znajda na dnie.