Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +383
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
CeZ_ +411
Na początku słyszeliśmy:
Żadnych zmian klimatu nie ma.
Potem:
Może i zmiany klimatu są, ale nie jest to wina człowieka.
Następnie:
Może i zmiany klimatu są, są one winą człowieka ale nie są takie straszne! W Polsce będzie można uprawiać cytrusy!
Teraz:
Może i zmiany klimatu są, są one winą człowieka, będą miały okropne skutki, ale to wina Chińczyków, a Europa i Ameryka nie może nic z tym zrobić.
Jaka będzie kolejna narracja?
#byloaledobre #bekazprawakow #bekazpisu #bekazpodludzi #urojeniaprawakoidalne
@motaboy: o fajnie, to nas oprowadzisz bo jak mniemam jesteś stałym bywalcem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podpowiem; autorką jest lewaczka, polakożerka, oficerka homokomando @Soojin21
@Soojin21: za takie poglądy oczywiście gardzę motzno, co nie zmienia faktu że sam wpis jest niegłupi. Stalinem też gardzę, co mi nie przeszkadza uważać za wybitnie trafną i cytować jego wypowiedzi "Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka". Pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@siepan: Zmiany klimatu rzeczywiście są, są one winą człowieka, będą miały okropne skutki ale już za późno żeby coś zmienić więc zbudujmy kolejną elektrownię spalające czarne gówno.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@siepan: Taka że aby rozwiązać ten problem (klimatu) potrzeba nam więcej specjalistów. Proponuję przyjąć jakieś 100 milionów inżynierów z ciepłych krajów. Kto jak kto, ale oni znają się na temacie ocieplenia, a w przerwach między badanami przy okazji demografię poprawią( ͡° ͜ʖ ͡°)
@basalyk44: ale pieprzysz :) Ludzie akurat to sobie dadzą radę bo będą migrować albo sobie klimę zainstalują, w ostateczności zejdą pod ziemię. Kataklizm to dotknie fauny i flory.
A tak poza tym... to jak ci jutro zdiagnozują raka to masz siedzieć i czekać na