Wpis z mikrobloga

@kemawir123: @bigelkomoldo: probowalem ostatnie dni roznych rozwiązań, ale nauczylem sie 41212 gdzie sie atakuje praktycznie cala druzyna i teraz nie moge sie przestawic.

Przy normalnym gameplayu, to daje radę, aale gorszy gameplay, lub bardziej ogarniety przeciwnik i sie nhl zaczyna
  • Odpowiedz
@Ravalent: Ja przez ostatnie dwie czy tam trzy LW grałem 41212 wąsko i gra się super w ataku, ale fakt, w obronie jest ciężej. Pressing po utracie piłki, obrona na 6 kresek głębokości i szerokości, zagęszczenie szesnastki chyba na 7. Jak nie ma delaya to gra się zajebiscie, a jak jest to trochę #!$%@?. Przy 4231 też nie mam wgl opcji w ataku, najlepiej jakby ci boczni pomocnicy grali bliżej środka
  • Odpowiedz
@Ravalent: Wtedy ja nie grałem 41212 tylko 4231, ładnie Ci to śmigało. Kontry przeciwników są groźne przy 41212, bo obrona jest wysunięta i jeszcze bardziej się przesuwa do przodu przy pressingu, jak przeciwnik nie potrafi grać kontrami i nie ogarnia to zamyka się na swojej połowie.

@Nolanpl: Dawałem, z każdą aktualizacją było coraz gorzej. Przez poprzednią fife grałem 4231, w tej od początku też i grało się przyzwoicie, ale po
  • Odpowiedz
@Ravalent: przeszedłem z 3-5-2 na 4-2-1-2 i o ile na początku nie mogłem się przestawić tak widzę, że mane i salah dużo lepiej grają na camie aniżeli na wahadłowych. zależy od zawodników jakich masz.
  • Odpowiedz
@mirek_januszy: dwa mecze zagralem i takiego #!$%@? dawno nie dostalem, ta taktyka jest fatalna. Sama formacja jest dobra bo dlugo nia gralem, ale wytyczne sa do dupy, typowo pod gre z kontry, czego ja nie potrafie. Napastnicy nawet nie proboja wchodzic w pole karne, w tych dwoch meczach bylem wstanie oddac 2 strzaly, gdzie normalnoe oddaje 15-20.... Sprobowalem dodatkowo mecz w sb zagrac, bo mysle sobie moze przwciwnicy jacys za mocni,
  • Odpowiedz
@Ravalent #!$%@?, no lipa w takim razie. Spróbuj może 4321 z tego kanału. Ja ustawiłem sobie i jestem zadowolony, póki co 10 spotkań bez porażki.
Tylko taka porada, jeżeli ustawisz tą taktykę to spd niech jeden zostaje z tyłu, a drugi domyślne
  • Odpowiedz