Aktywne Wpisy
L3gion +24
Kiedyś próbowałem poderwać użytkowniczkę z wykopu i do dziś nie wiem co źle zrobiłem :/
#rozowepaski #podrywajzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #randkujzwykopem
#rozowepaski #podrywajzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #randkujzwykopem
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:01, Środa, 11 grudnia 2019. Imieniny: Damazego, Waldemara, Daniela. Słońce podniesie się dziś o 07:57. Będzie oświecało nas 7 godzin i 25 minut, w zenicie znajdzie się o 11:39 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:22. Ciemna noc zapadnie o 16:52, ale gwiazd można wypatrywać od 16:06.
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
Siemanko wszystkim, dzisiaj środa! Środa, środa, środa, zaczynamy planować weekend, z racji tego, że wraca mój przyjaciel z Japonii po 2 miesięcznym wyjeździe prawdopodobnie będzie pite. Jak znam go zbrzydła mu sake
@TomTailor100 Coś z dziecięcych lat.
Szkoda że już powoli odchodzą takie osoby jak Ona.
Witam wszystkich. Zimno kurde na polu, rano 7 stopni mrozu było, ale no pracować trzeba. Środa, więc już
Dobryyy dzieeń! Dzisiaj na szybko kopiuje wołanko i życzę dobrej reszty dnia!
A dla odmiany, coś zupełnie innego
No słodziaki odebrałem paczuszke z #wykopaka po pełną relację zapraszam do osobnego posta za jakiś czas jak go napiszę. ale ogólnie jest #napracowanko pozdrawiam
Kości wymiatają, ogólnie paczucha wymiata. Dziękuję (。◕‿‿◕。) maść na ból dupy bardzo się przyda!
Taki #!$%@?, że dla odmiany ja dzisiaj zamykam zestawienie, dobrej nocy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)