Aktywne Wpisy
karo-inka +4
Hej, nie wiem od czego mam zacząć, chyba zacznę od tego że straciłam pracę w lipcu2022, oczywiście rozumiem że mój facet był z tego powodu zadowolony jednak to nie była do końca moja wina(firma splajtowała) szukałam pracy przez 8 kolejnych miesięcy, od 4 miesięcy zaczęłam pracę oczywiście mniej płatną ale nadal szukam nie zaniechałam poszukiwań, jednak to nie jest takie proste w tych "czasach" ????
Największy problem polega na tym że mój
Największy problem polega na tym że mój
Bananek2 +44
Przekonanie, że sexworkerki kończą w tragiczny sposób samotne, poniżane i wykluczone społecznie to cope taki sam jak wiara w ścianę po 30. Wiele prostytutek ma odwrotny problem, że klienci się w nich #!$%@?ą i proszą je by dla nich z tym skończyły i z nimi zamieszkały xD
A nawet te które nie chcą z tym skończyć i tak mają wielu adoratorów, którzy akceptują to co robią i chcą z nimi się żenić
A nawet te które nie chcą z tym skończyć i tak mają wielu adoratorów, którzy akceptują to co robią i chcą z nimi się żenić
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ku%wa, jakie to miłe w Sobotę po 13 posłuchać przez ścianę gdy dwie osoby uprawiają seks. Jego nie było ze 3 tygodnie w domu. Ona ukrainka, on muzułmanin :) Good Weekend :)