Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +3809
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy są wśród nas osoby, które zdecydowały się na zakup karty graficznej spod ręki AMD? Myślę nad dwoma kartami - PowerColor Radeon RX 5700 XT Red Devil 8GB GDDR6 oraz Sapphire Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6. W sieci znajdziemy mnóstwo opinii na ich temat. Większość osób twierdzi, że powyższe karty charakteryzuje wysoka kultura pracy, akceptowalne temperatury, podczas gdy inni twierdzą, że są problemy z sterami, a komputer może pełnić funkcję farelki (głównie opinie dotyczą produktu od Gigabyte). Myślę, że są tutaj osoby, które mają jakieś doświadczenie z tymi kartami i mogą coś doradzić :-) Byłbym naprawdę wdzięczny.
#pcmasterrace #kartygraficzne #amd
Która karta lepsza (kultura pracy, temperatury itp.)