Wpis z mikrobloga

Im częściej o tym myślę tym są mniejsze szanse, że tak będzie XD ale według mnie tak MOŻE wyglądać grudzień lub grudzień-styczeń

Postaram się wyjaśnić dlaczego tak uważam.

1. LR Kale & Caulifla.
Tutaj wskazówki daje samo Akatsuki umieszczając Champe i Vados na tym banerze.
Wszystkie assety są w grze od prawie 4 miesięcy, wystarczy je przetłumaczyć i dodać na serwer a grudzień 2018 i 2017 były właśnie z motywem ToP więc naprawdę lepszej okazji nie będzie.

2. Nowe EZA.
Myślę że w okolicach końca roku dostaniemy kolejne EZA i według mnie opcje są dwie (a właściwie to cztery) - Ultimate Clash Warriors albo ktoś z trójki pod nimi czyli INT Blue Vegeta, INT Hit lub AGL Kaioken Blue Goku.
UCW bo JP dostało je rok temu a co do reszty to to już jest strasznie wielka teoria:
- Vegeta bo skoro nagle otwierają się jeszcze bardziej na GLB to fajnie gdybyśmy dostali na chwilę coś ekskluzywnego + patrz punkt numer 3
- Hit jako przeprosiny za poprzednie Święta, lol
- Goku bo jego EZA może podnieść wartość drugiej połowy celebracji, która póki co jest średnia w porównaniu z pierwszą połową i dochodzi jeszcze jego słabość wobec kategorii Universe 6 więc byłoby to logiczne gdyby dostał EZA razem z K&C.

3. DFE na Boże Narodzenie.
Myślę, że kampania z LR Vegetą nie jest wcale przypadkowa i nowym DFE będzie właśnie Super Saiyan Blue Evolved i może GoD Toppo bo sam Vegeta to będzie za mało a na Dual Dokkan Festival z Jirenem i Goku jest chyba za wcześnie.

4. "Masz coinsy I chciałbyś kupić sobie LR? Wielka szkoda, elo XD"
Paradoksalnie tanabata banner wydaje mi się najmniej możliwy w porównaniu z poprzednimi punktami... ale mam nadzieję że nie będą z nim czekać aż do Wielkanocy.

Czy mam rację? #!$%@?, nie wiem XD I chyba nie chce jej mieć ale też nie chce żeby Dokkan NOW okazało się rozczarowaniem.
Na pewno w tym tygodniu (albo nawet jutro) będzie update z nowymi animacjami summonów i z tej okazji powinni dodać więcej misji i ticketów do event z Goku żeby sobie można było "przetestować" te animacje.

#dokkanbattle
źródło: comment_OJFjHCwQsGvXmzqXhe3xt9zVofFYnBHj.jpg
  • 3