Aktywne Wpisy

Vidella +4
Chłopcy są jacyś nienormalni. Moja przyjaciółka ma (albo miała, aktualnie ciężko powiedzieć) chłopaka. Są ze sobą ponad rok. Parę tygodni temu mieli poważną kłótnie i "zerwali" ze sobą. W cudzysłowie, bo po jakimś tygodniu do siebie wrócili, zerwanie w emocjach. Moja przyjaciółka przez ten czas spotykała się z jednym chłopakiem no i przespali się ze sobą kilka razy.
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej

Dafiq +11

Postaram się wyjaśnić dlaczego tak uważam.
1. LR Kale & Caulifla.
Tutaj wskazówki daje samo Akatsuki umieszczając Champe i Vados na tym banerze.
Wszystkie assety są w grze od prawie 4 miesięcy, wystarczy je przetłumaczyć i dodać na serwer a grudzień 2018 i 2017 były właśnie z motywem ToP więc naprawdę lepszej okazji nie będzie.
2. Nowe EZA.
Myślę że w okolicach końca roku dostaniemy kolejne EZA i według mnie opcje są dwie (a właściwie to cztery) - Ultimate Clash Warriors albo ktoś z trójki pod nimi czyli INT Blue Vegeta, INT Hit lub AGL Kaioken Blue Goku.
UCW bo JP dostało je rok temu a co do reszty to to już jest strasznie wielka teoria:
- Vegeta bo skoro nagle otwierają się jeszcze bardziej na GLB to fajnie gdybyśmy dostali na chwilę coś ekskluzywnego + patrz punkt numer 3
- Hit jako przeprosiny za poprzednie Święta, lol
- Goku bo jego EZA może podnieść wartość drugiej połowy celebracji, która póki co jest średnia w porównaniu z pierwszą połową i dochodzi jeszcze jego słabość wobec kategorii Universe 6 więc byłoby to logiczne gdyby dostał EZA razem z K&C.
3. DFE na Boże Narodzenie.
Myślę, że kampania z LR Vegetą nie jest wcale przypadkowa i nowym DFE będzie właśnie Super Saiyan Blue Evolved i może GoD Toppo bo sam Vegeta to będzie za mało a na Dual Dokkan Festival z Jirenem i Goku jest chyba za wcześnie.
4. "Masz coinsy I chciałbyś kupić sobie LR? Wielka szkoda, elo XD"
Paradoksalnie tanabata banner wydaje mi się najmniej możliwy w porównaniu z poprzednimi punktami... ale mam nadzieję że nie będą z nim czekać aż do Wielkanocy.
Czy mam rację? #!$%@?, nie wiem XD I chyba nie chce jej mieć ale też nie chce żeby Dokkan NOW okazało się rozczarowaniem.
Na pewno w tym tygodniu (albo nawet jutro) będzie update z nowymi animacjami summonów i z tej okazji powinni dodać więcej misji i ticketów do event z Goku żeby sobie można było "przetestować" te animacje.
#dokkanbattle