Aktywne Wpisy
mmm_MMM +510
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mireczki, czy bagietmajster może mnie tak z doopy na ulicy przeszukać bez wyraźnego powodu?
Jechałem sobie na rondzie, oni pojechali za mną, w końcu włączyli błyski, kazali zjechać. Otwieram okno, podbija gość i mówi, że kontrola drogowa, prawo jazdy i czy mam jakąś kurtkę, plecak - jeśli tak, to żeby wziąć i on zaprasza do siebie. Ja już tam obsrany jak nigdy, wiozłem pasażerów, do nich wysiadło trzech typa, pootwierali drzwi, kazali powyjmować wszystko z kieszeni i okazać dokumenty. Mnie wrzucili na pakę tej całej suki, przetrzepali kurtkę, plecak, powkładali mi łapy do kieszeni. Nic nie znaleźli, kazali wracać do auta. Po chwili kolejny bagieta podbija, otwiera drzwi, #!$%@? mi jakieś drobiazgi z bocznych kieszeni drzwi, otwiera schowki itd. W końcu kazali jechać. O co tutaj mogło chodzić? ¯\_(ツ)_/¯ Z tłumu się nie wyróżniałem, raczej wątpię, że ktoś transportowałby narkołyki starym Oplem xD
@2Stoned2Talk: Tak też myślałem właśnie, że nie mogą, ale generalnie nic nam nie zrobili, tylko napsuli trochę nerwów.
@WujekGraczyk: Okej, rozumiem, taką mają pracę, aczkolwiek tego samego dnia na mieście widziałem jeszcze dwie takie suki, z czego jedna stała na chodniku, z włączonymi błyskami i zaczepiali ludzi. To co, każdy nagle stał się podejrzanym?
1. Policjanci wykonując czynności, o których mowa w art. 14 czynności Policji, mają prawo:
dokonywania kontroli osobistej, a także przeglądania zawartości bagaży i sprawdzania ładunków w portach i na dworcach oraz w środkach transportu lądowego, powietrznego i wodnego:
a) w razie istnienia uzasadnionego podejrzenia popełnienia czynu zabronionego pod groźbą kary lub
b) w celu znalezienia:
– broni lub innych niebezpiecznych przedmiotów mogących służyć do popełnienia czynu zabronionego pod groźbą
@rockypiotr: Rozumiem, dzięki za tak szczegółowe wyjaśnienia. Ciekawe dlaczego tylko mnie poprosił do "radiowozu". Koledzy
Komentarz usunięty przez autora