Aktywne Wpisy

Jeśli ktoś uważa, że auto w mieście nie jest mu potrzebne to zwyczajnie jest to egzystencja na poziomie najgorszego chowu klatkowego.
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się

Mój bombelek lvl9 robi takie rzeczy na zajęciach. Nie znam się zupełnie na tym, pomyślałem zapytam specjalistów.
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k

Cześć. Jestem programistą frontend, siedzę głównie w JSie. Robię w tym już czwarty rok, dodatkowo programuję w Javie "hobbystycznie". Znam podstawy baz danych, itp.
Do rzeczy: mam pomysł na grę z wykorzystaniem AR. Wśród moich znajomych nie mam jednak nikogo kto jest na tyle kompetentny aby podzielić się moim pomysłem. Uważam, że byłoby to dochodowe.
W ciągu kilku tygodni jedyne co bym był w stanie zrobić to jakiś proof of concept. Gdzie mógłbym się zgłosić, żeby szukać ludzi do współpracy? Szukać jakiejś firmy gdzie pokazałbym prototyp? Czy ma ktoś jakiekolwiek doświadczenie z takimi sytuacjami?
Po prostu nie wiem gdzie mam się zgłosić a wiem że sam nie byłbym w stanie w miarę szybko czegoś wyprodukować. Z góry dzięki za jakiekolwiek wskazówki.
Możesz np. zlecać poszczególne zadania ludziom przez portale dla freelancerów.
Ale napisałeś takie nic, że ciężko z tych fusów wywróżyć ¯\_(ツ)_/¯