Wpis z mikrobloga

@Sierran: nie warto w to grać, gra jest ekstremalnie angażująca a challenge reward bardzo rzadki i dopiero po długim czasie nawet jeżeli trafisz na odpowiednią ekipe która cię ukierunkuje
@Sierran: ta gra to jest praca na pełen etat. samo wyjaśnienie podstaw zajęłoby spory podręcznik. nie wiem kto w to może grać, chyba tyko osoby sparaliżowane leżące cały dzień, które nie egzystują w naszym świecie.
Właśnie zawsze się od tego odbijałem że samemu to dupa a nie gra

@Sierran: Nie wierz specjalnie w bajania że jest to gra "skomplikowana", nie różni się w tym względzie od innych MMO - ale o ile w inne MMO da się grać samemu, tak EVE, bez ekipy... jest po prostu nudne. To gra opierająca się na interakcjach z innymi graczami, jeśli nie masz na takie interakcje ochoty - szybko się
@mnik1: darmowego triala nie ma już kilka lat. teraz jest permanentna darmowa wersja z ograniczeniem skillowania.

da się grać samemu. zanim dołączyłem do korpa, przez b. długi czas grałem sam, a na pvp wybierałem się z publicznymi flotami, których nie brakuje (a przynajmniej nie brakowało te 2-3 lata temu).