Aktywne Wpisy
Antidotum119 +359
luty 2022 - najtańsza #dacia sandero 40 900 zł.
marzec 2023 - najtańsza #dacia sandero 62 900zł
nieco ponad rok temu odbierałem swoją dacię sandero w #lpg i prawie w najwyższym wyposażeniu (brak alufelg i nawigacji) za 60 700 zł.
dziś za te pieniądze nie kupiłbym najgorszej wersji, która poza kierownicą i kołami nie oferuje zupełnie nic.
#inflacja #samochody #motoryzacja
marzec 2023 - najtańsza #dacia sandero 62 900zł
nieco ponad rok temu odbierałem swoją dacię sandero w #lpg i prawie w najwyższym wyposażeniu (brak alufelg i nawigacji) za 60 700 zł.
dziś za te pieniądze nie kupiłbym najgorszej wersji, która poza kierownicą i kołami nie oferuje zupełnie nic.
#inflacja #samochody #motoryzacja
Dexitaxa +65
Dziwnym uczuciem jest odkrycie, że całe moje dotychczasowe 30 letnie życie, było obłudą, wykreowaną przez toksyczną rodzinkę.
ogólnie opadnięcie wszystkich kurtyn, kłamstw, kreacji, było takim szokiem, że przez to wpadłam w tak głęboka depresje, że wycięło mnie na rok z świata i życia.
Teraz odkrywam, siebie, świat i ludzi na nowo.
Najciekawsza informacja dla mnie jest to, że nawet moje zainteresowania nie były tak naprawdę moje.
A więc no.. Zmieniam swoją branżę
ogólnie opadnięcie wszystkich kurtyn, kłamstw, kreacji, było takim szokiem, że przez to wpadłam w tak głęboka depresje, że wycięło mnie na rok z świata i życia.
Teraz odkrywam, siebie, świat i ludzi na nowo.
Najciekawsza informacja dla mnie jest to, że nawet moje zainteresowania nie były tak naprawdę moje.
A więc no.. Zmieniam swoją branżę
Gamepass ultimate za 4 za 3 miesiące działa dla tych co już skorzystali raz z promocji :) Dziękuję Pan Microsoft( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xboxone