Wpis z mikrobloga

W zeszłym roku, na Koszalin Retro Games Show 2018, po raz pierwszy zatańczyłem w #justdance i bardzo mi się to spodobało. Zauważyłem w tym możliwość stracenia wagi! Po pewnym czasie zakupiłem jedyną możliwą edycję Just Dance, którą mogłem zakupić - 2017 na PC, gdyż żadnej konsoli, na którą wyszły JD, nie posiadałem w tamtym momencie. W te wakacje udało mi się zakupić Nintendo #wii #nintendowii. Wtedy tylko nieco myślałem, by zakupić jakikolwiek Jast Dance na tę konsolę, ale po kilku miesiącach pomyślałem sobie, że skoro Wii dostaje gry z tej serii praktycznie do teraz, to może dobrze by było zakupić wszystkie wydane Just Dance na Wii w Europie oraz ekskluzywne wydania na Japonię. I tak w zeszłym miesiącu zacząłem zbierać.
Póki co mam cztery pierwsze wydania oraz ABBA: You Can Dance i cały czas planuję zakup kolejnych wydań. Problem może być w wydaniami japońskimi, lecz uważam, że mi się uda je zakupić za pewny czas!

Poniżej załączam zdjęcie tego, co już mam.

#pelnakolekcjajustdancenawii #kolekcjagier
Pobierz p98 - W zeszłym roku, na Koszalin Retro Games Show 2018, po raz pierwszy zatańczyłem ...
źródło: comment_bRKj2XtfGhv3wjVzdbYh8GBEEVFpBZcu.jpg
  • 5
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@p98: ale te pierwsze okładki europejskie to wyglądają jakby ktoś na LSD wyrzygał się na pudełko, czemu Ubisoft to robił