Aktywne Wpisy
Extaco +2
W grudniu 2022 poznałem się z moją obecną (8 lat młodszą) dziewczyną na #badoo i od lutego 22 jesteśmy ze sobą i mieszkamy razem - wcześniej po 7-letnim związku, który był zupełnym niewypałem, to można to porównać do piekła i nieba(obecnie). Wpadliśmy na pomysł, żeby założyć sobie wspólnego instagrama, z którego zrobimy pamiętnik. Założyłem też tłiterka, gdzie będziemy mogli pisać tam jakieś swoje przemyślenia i odpowiedzi i mam dla was taką historię
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mecz #losowanie #euro2020 #reprezentacja
Tu presja będzie gigantyczna... bo to być albo nie być na 3 miejscu.
Z Hiszpanią wygląda to podobnie. Bilans również 1-1-8. Przy czym ostatnie zwycięstwo z tym rywalem to 1980 rok.
Jeżeli z baraży nie wejdzie Irlandia Północna, to jeden punkt w tej grupie będzie ogromnym sukcesem, bo pozostali rywale na papierze nie będa od nas słabsi.
2.rzeczywiście,Hiszpanie są o wiele lepsi i pewnie z nimi przegramy
3.prosze cię,Bośnia zajęła przedostatnie miejsce w grupie,Irlandia wygrała tylko z Gruzją i Giblartarem,Słowacja jest sredniakiem a chyba najbardziej niebezpieczna jest ta wysmiewana z kolei przez ciebie Irlandia Płn która zremisowała z Holandia i była całkiem blisko nich
A tak poza tym to co w ogóle za argument? Bilans meczów sprzed 20 lat? Czyli jak np. z Niemcami ostatnio wygraliśmy, przegraliśmy i zremisowaliśmy to znaczy, że czekałby nas wyrównany pojedynek? A mówię o czasach znacznie świeższych niż przełom wieków. To tak jak byś powiedział ze klasa B na pewno wygra z klasą A