Wpis z mikrobloga

@widmo82: W jaki sposób Ty robisz zakupy na Ali przez PP. Przekierowałem się, wszedłem do koszyka z dodanym produktem (bo niestety Ali ma tak zajebistą wyszukiwarkę, że nie da się go w niej znaleźć...) kliknąłem, aby kupić i gdy byłem na tej podstronie podsumowującej zamówienie i przenoszącej do płatności, to w linku nie miałem już żadnego dodatku afiliacyjnego z PP, czyli pewnie na bank mi nic nie zaliczy... I już
  • Odpowiedz
@Vendeur: Organizatorem sa przelewy24 a planetplus tylko podpina sie pod tą promocje, cashback powinien naliczyć się np. w topcashback i rabat również.
Dzwoniłem na infolinie PP i też im nie nalicza. Bedą ustalać czy ilosc rabatów w tej promocji juz sie wyczerpała ale dziwne bo niby promocja do 4 grudnia a tu pierwszy dzien promocji i juz koniec. Byłoby słabo.
@Vendeur:
  • Odpowiedz
@widmo82:

No dobrze, a co w przypadku normalnego zakupu, pomijając te Przelewy24? Czy aby otrzymać cashback z PP mogę mieć wcześniej dodany produkt w koszyku? No bo tak jak pisałem, będąc na tej podstronie podsumowującej zamówienie i przenoszącej do płatności, to w linku nie mam już żadnego dodatku afiliacyjnego z PP...

Czy w ogóle przed każdym zakupem, naprawdę trzeba czyścić cały cache przeglądarki? Bo wtedy to dla mnie bez sensu,
  • Odpowiedz