Aktywne Wpisy
cuks +61
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Goronco +12
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
#bekazkatoli #bekazprawakow #4konserwy #dzbanywiary
@splinter96: Nie przyrównał jej do #!$%@? i nie upublicznił jej danych, nie kłam.
@kolnay1: A jak upublicznił? Po pierwsze, jej imię opublikował Fakt lata temu, a po drugie, jej pełne imię i nazwisko widnieje jako powód w publicznym procesie cywilnym przeciwko Michalkiewiczowi. Skoro ona sama nie złożyła wniosku, żeby postępowanie odbyło się za zamkniętymi drzwiami, to najwyraźniej nie miała nic przeciwko, żeby sąd upublicznił jej dane.
Jeśli już chcesz kogoś obwiniać, to sąd. Albo ją samą.
@kolnay1: Jak to "też"? Upublicznić coś można tylko raz, nie da się upublicznić publicznej wiadomości.
Jej dane zostały przedstawione publicznie w sądzie, w publicznym postępowaniu, Michalkiewicz żadnej tajemnicy nie ujawnił.
Jeśli nie chciała, żeby sąd ujawnił jej dane, to mogła złożyć
@ibilon: Nie ośmieszaj się i sprawdź sobie po prostu co to słowo znaczy. Jak ktoś upubliczni twoje dane, to nie znaczy, że wszystkim innym też będzie wolno. To naprawdę podstawy.
@kolnay1: Nie muszę sprawdzać, bo wiem. Upublicznić, znaczy przenieść coś ze sfery prywatnej do publicznej, ujawnić.
Ty też dobrze o tym wiesz, tylko że zagoniłem ciebie w kąt, zabrakło tobie argumentów i zamiast przyznać się do błędu, to teraz chcesz kłócić się o semantykę. Nie ośmieszaj się.
xD
xD
@splinter96:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora