Wpis z mikrobloga

@Oh_hi_Mark: no ale o ci chodzi? co ma być w tej sytuacji rozwojowe? policja sprawdziła ewentualną możliwość popełnienia przestępstwa, a społeczeństwo (zwłaszcza rodzice) dowiedzieli się jak naprawdę wygląda ten niewinny euroweek - tak, obrazki które zobaczyłem osobiście by mi wystarczyły abym nie chciał aby moje dziecko w tym brało udział i niema z tym nic wspólnego ani kolor skóry "opiekunów" ani inne bzdety, zwyczajnie nie podoba mi się bliskość jaką
Sinti - @OhhiMark: no ale o ci chodzi? co ma być w tej sytuacji rozwojowe? policja sp...

źródło: comment_w2b3TbsEvHbCRYMHAerCxtP6KSxjweAj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
no ale o ci chodzi?

@Sinti: jaja sobie robisz? Przecież tam były gwałty. Child grooming. Human trafficking. Warunkowanie seksualne 12latek z pomocą narkotyków. Orgie pedofilskie. (by wypisać tylko wykopowe "the best of"). A jedyne co formalnie ruszyło to "policja sprawdziła ewentualną możliwość popełnienia przestępstwa"? No i powiedz - jakie były efekty tego sprawdzania? Z tego co pamiętam, to wykop nie czekał na efekty tylko z marszu wydał wyrok, ale może
  • Odpowiedz
Nie poplacz się dzieciaczku :(

@Daburi: nie no, pewnie. To przecież nie jest tak, że czyjeś życia zostały zniszczone, dane opublikowane, wizerunek zniszczony. Szur szur, wykop wydał wyrok! ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark:

nie no, pewnie. To przecież nie jest tak, że czyjeś życia zostały zniszczone, dane opublikowane, wizerunek zniszczony. Szur szur, wykop wydał wyrok! ( ͡º ͜ʖ͡º)

czyje życia zniszczone? dzieciaków? skoro nic strasznego się tam nie działo to dzieciaki z pewnością miały większa bekę z tego niż ty masz teraz. a może opiekunów? nie sądzę by mieli zrujnowane życie tylko dlatego że się szum zrobił,
  • Odpowiedz
  • 1
@Sinti Z nimi się nie da normalnie. To jest typowy lewaczek jak ten, który kiedyś tu pisal, że na 18 urodziny córki zamówi jej kilka black stick do penetracji
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Sinti:

może opiekunów? nie sądzę by mieli zrujnowane życie tylko dlatego że się szum zrobił

Dawaj swoje zdjecie gdzie trzymasz na kolanach/dajesz buziaka w policzek swojemu synowi/siostrzencowi/malemu kuzynowi, ja je powrzucam wszedzie gdzie moge, z haslem ze dymasz malych chlopcow. Nie sadze, bys mial cos przeciw, nawet jak sie zrobi szum - trudno, trzeba placic za publikowanie tak "jednoznacznych" zdjec XD, wiesz, szczegolnie jak kilka jak nie kilkanascie tysiecy ludzi
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark:

swojemu synowi/siostrzencowi/malemu kuzynowi

gratuluję zaorałeś sam siebie już na początku swojej wypowiedzi, mogłeś się bardziej postarać i naciągnąć tę historię trochę bardziej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark: ci na obrazku to jakaś rodzina? Czy może +30 letni opiekun? Z tego co pamiętam latały skriny rozmów i inne zdjęcia które wskazywały na to że ci "opiekuni" zalecali się do tych dziewczyn, jak dla mnie nie jest to normalne zachowanie opiekunów, ale co tam...
@PolacoEsMasGrandeRobaco:
ja byłem na kolonii ale nie kojarze żeby dorosłe chłopy podrywały jakieś 15tki, może nie trafiłem na twoją kolonię
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark biedne tęczowe trolle, gdy prawaki nic nie wspominają o euroweek, sami musicie o tym pisać XD I jeszcze ola Boga papieża obrażają XD A potem chlip chlip Białystok, chlip chlip dlaczego nas tak nie lubią. Przecież my jedyne co chcemy to równouprawnienia. Nawet mi was nie żal XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@crest:

prawaki nic nie wspominają o euroweek, sami musicie o tym pisać XD

Nie, prawaki maja swoje #urojeniaprawakoidalne , obrzucaja goownem ludzi, organizacje, idee.. nie wychodzi? A ch.j, juz sie zaraz nowa afere nakreci (σ ͜ʖσ)

Zdjecie jest ilustracyjne - zgodnie z "logika" ludzi, ktorzy najbardziej karuzela krecili - to zdjecie to niezbity, NIEPODWAZALNY dowod na to, ze w
  • Odpowiedz