Aktywne Wpisy
Bananek2 +59
#!$%@? was wysropki, w paru tematach pisałem eseje tłumacząc różne zagadnienia na co poświęciłem spora część poranka którą mógłbym spędzić inaczej, ale stwierdziłem że pro publico bono czymś się z wami podzielę jakimiś swoimi perspektywami które uważałem za mądre i które możne komuś coś pomogą. Zaglądam zobaczyć czy chociaż ktoś zaplusował, a tam wpisy pokasowane i tyle z tego ogółem.
I was przegrywy też #!$%@?ę, bo myśl o waszej "samotności" chodzi za mną już od przebudzenia. Już nie będę komentować waszej mentalności getto murzynów z USA gdzie "oskarkowanie" jest odpowiednikiem "zachowywaniem się jak biały", bo to inny temat, ale #!$%@?ę tą waszą osmarkaną "samotność".
Siedzieć na tagu latami i nikogo na nim nie poznać to naprawdę trzeba mieć talent. Ciekawe z czego to wynika, może dlatego, że macie po prostu w dupie nawiązanie kontaktu z kimkolwiek. Nie mówię o zarywaniu do loch gdzie faktycznie coś tam trzeba umieć sobą reprezentować, mówię o zwykłym zaproszeniu na wspólnego spierdotripa. Jesteście gorsi od starych bab, które jakoś potrafią się umówić ze sobą na herbatę, herbatnika i na spacer na grzyby. Jesteście "samotni", a kiedy wy się kiedykolwiek kimkolwiek zainteresowaliście, kiedy wy kiedykolwiek kogokolwiek zaprosiliście?
Ja
I was przegrywy też #!$%@?ę, bo myśl o waszej "samotności" chodzi za mną już od przebudzenia. Już nie będę komentować waszej mentalności getto murzynów z USA gdzie "oskarkowanie" jest odpowiednikiem "zachowywaniem się jak biały", bo to inny temat, ale #!$%@?ę tą waszą osmarkaną "samotność".
Siedzieć na tagu latami i nikogo na nim nie poznać to naprawdę trzeba mieć talent. Ciekawe z czego to wynika, może dlatego, że macie po prostu w dupie nawiązanie kontaktu z kimkolwiek. Nie mówię o zarywaniu do loch gdzie faktycznie coś tam trzeba umieć sobą reprezentować, mówię o zwykłym zaproszeniu na wspólnego spierdotripa. Jesteście gorsi od starych bab, które jakoś potrafią się umówić ze sobą na herbatę, herbatnika i na spacer na grzyby. Jesteście "samotni", a kiedy wy się kiedykolwiek kimkolwiek zainteresowaliście, kiedy wy kiedykolwiek kogokolwiek zaprosiliście?
Ja
Jestem teraz na wakacjach all inclusive w Turcji i naszły mnie takie przemyślenia, że ludzie są po prostu okropni i ohydni (oczywiście nie wszyscy, ale chyba większość) :
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
@Sinti: jaja sobie robisz? Przecież tam były gwałty. Child grooming. Human trafficking. Warunkowanie seksualne 12latek z pomocą narkotyków. Orgie pedofilskie. (by wypisać tylko wykopowe "the best of"). A jedyne co formalnie ruszyło to "policja sprawdziła ewentualną możliwość popełnienia przestępstwa"? No i powiedz - jakie były efekty tego sprawdzania? Z tego co pamiętam, to wykop nie czekał na efekty tylko z marszu wydał wyrok, ale może
@Daburi: nie no, pewnie. To przecież nie jest tak, że czyjeś życia zostały zniszczone, dane opublikowane, wizerunek zniszczony. Szur szur, wykop wydał wyrok! ( ͡º ͜ʖ͡º)
czyje życia zniszczone? dzieciaków? skoro nic strasznego się tam nie działo to dzieciaki z pewnością miały większa bekę z tego niż ty masz teraz. a może opiekunów? nie sądzę by mieli zrujnowane życie tylko dlatego że się szum zrobił,
A tak wyzywają lewactwo od "snołflejków" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież ich jedyny kontakt z rówieśniczkami w tym wieku polegał na fapaniu w ostatniej ławce do #dupeczkizprzypadku koleżanek z klasy.
A tu w dodatku muziny były. Huk ich pękających stulej był słyszalny z orbity...
Dawaj swoje zdjecie gdzie trzymasz na kolanach/dajesz buziaka w policzek swojemu synowi/siostrzencowi/malemu kuzynowi, ja je powrzucam wszedzie gdzie moge, z haslem ze dymasz malych chlopcow. Nie sadze, bys mial cos przeciw, nawet jak sie zrobi szum - trudno, trzeba placic za publikowanie tak "jednoznacznych" zdjec XD, wiesz, szczegolnie jak kilka jak nie kilkanascie tysiecy ludzi
gratuluję zaorałeś sam siebie już na początku swojej wypowiedzi, mogłeś się bardziej postarać i naciągnąć tę historię trochę bardziej ¯\_(ツ)_/¯
@PolacoEsMasGrandeRobaco:
ja byłem na kolonii ale nie kojarze żeby dorosłe chłopy podrywały jakieś 15tki, może nie trafiłem na twoją kolonię
Nie, prawaki maja swoje #urojeniaprawakoidalne , obrzucaja goownem ludzi, organizacje, idee.. nie wychodzi? A ch.j, juz sie zaraz nowa afere nakreci (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Zdjecie jest ilustracyjne - zgodnie z "logika" ludzi, ktorzy najbardziej karuzela krecili - to zdjecie to niezbity, NIEPODWAZALNY dowod na to, ze w
Gdyby ludzie z euroweek byli biali to też jest materiał na aferę.
Ale jak są brązowi to 9czywiscie beka z prawakow. Xdd