Aktywne Wpisy

norbert_heniu +200
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
źródło: dzien swira
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Logan00: niekoniecznie, ale chodzi o lapki Sony, które przy tej samej cenie oferują mniej niż laptopy innych firm
@FilipChG: niby rozumie, bo i wie, że te parametry, które oferuje w tym przypadku Sony są dla niej wystarczające, ale ja uważam, że skoro za te same pieniądze można mieć lepiej, to chyba warto :)
Ten Ci się pewnie też spodoba, o niego jest walka :D http://www.agito.pl/laptop-sony-vaio-e14a1v1w-2251-587150.html?attr=1-616,481-347579