Wpis z mikrobloga

Dobra, spadam do 10 ligi, jak zawsze jak już jestem w 4, to musi wyjść jakieś zadanie, żebym musiał się s--------ć...
Nie, nie robię tego specjalnie, nagle nie umiem grać i dostaje w------l w 7 lidze xD Wiadomo, słabszy skład, ale nawet jak widocznie jestem lepszy, to nie potrafię wykończyć, jego bramkarz broni takie cuda, że to c--j, a mój c---a.

Ktoś gra w 10? Łatwiej tam czy wszyscy tam siedzą i n----------ą te wyzwania? xD
#fut
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quercy: Ja spadłem z 5 do 9, żeby w swapach na ez wszystko porobic. Brazylijczykami 5 meczy, UCL 5 meczy, EPL 4 mecze, wszystko idzie gladko. Fakt faktem, trafiasz czasem na gosciu ze skladami z firmino scream, mbappe etc, ale grają jak bolce.
  • Odpowiedz
@quercy: ja wczoraj będąc w 5 dywizji zacząłem robić wyzwania w Rivals i zrobiłem 6 zadań kończąc je w dalszym w ciągu w 5 dywizji. Także teraz te dywizję nie mają sensu bo lepsi gracze pewnie są w 7 dywizji niż w 5
  • Odpowiedz
@quercy: ja grałem w 9 wczoraj, awansowałem do 8,ale było ciężko. Schmeichel 83 bronił jak p----------y wszystko a pastore i inne takie 78 klepali mnie jak chcieli
  • Odpowiedz
@quercy: Ha, miałem to samo przy 1 rundzie swapów. Grałem w 4, spadłem do 6, po zrobieniu swapów wróciłem do swojego normalnego składu i nie mogłem się wygrzebać z tej 6, ba, byłem porażkę od spadku do 7.
Przy 2 rundzie swapów teraz tendencja odwrotna - awansowałem 2 dni temu z powrotem do 5 grając brazylianą, teraz cisnę la liga i jestem dwie wygrane od awansu do 4 a Łonaki
  • Odpowiedz