Wpis z mikrobloga

Gość dobry jest XD odnośnie @oiomek

XD no tak, bo nawet jak tak jest, to każdy po tygodniu przerwy od razu dostaje Messiego XD

I to na jednym przykładzie, to tak jakbym zrobił złota wymianę i powiedział, ze obalam mit, ze jest lepszy drop z nieywmiennych paczek XD

Inna sprawa, że jeżeli tak jest, to pewnie zależy to od wielu czynników, między innymi wyników, które osiągasz i jak już to jest zwiększona sznasa na lepszy drop, a nie 100% drop

Debil na czarno leci

#fut
  • 20
@quercy: Rok temu było wiele przykładów jak ktoś wracał do gry po 1,2,3 miesiącach i dostawał po powrocie dobre karty jak Neymar, Aguero czy Aubameyang - znam kilka takich osób, więc jego pomysł nie był bezpodstawny.
@chim3ra: to nie jest jego pomysł, bo on go nazwał mitem, bo sam po tygodniu niv dobrego nie dostał. Do tego obalonym! Myth buster, #!$%@? jego mac. Sam dostałem po kilku miesiącach przerwy Sterlinga w 16? W jakiejs specjalnej wersji, wartego 300k, w pierwszym sbc
@GroszekxD: i co z tego? Wiele osób po przerwie dostaje też dobre dropy. Ani obalić ani potwierdzić tego na podstawie kilku przykładów nie można. Zwłaszcza, ze to nie jest 50-50 tylko mówimy o delikatnym podkręcaniu dropu, więc nawet jskby do 99% szans na Messiego #!$%@?, to dalej do końca gry KAŻDY gracz może go nie trafić
@quercy wiele gier ma lepszy drop dla powrotowcow, coby im zasugerować, że się opłaca grać. Swojego czasu jak grałem w hearhstone to po miesiącu grania zawsze wpadała jakaś legenda lub kilka unikatów. No ale człowiek zawsze był stratny tego co nie wyciągnął przez czas niegrania no i później miał obniżony drop i wyciągnięcie kolejnej legendy zajmowali dłużej
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@quercy: Spiąłeś dupę i cisniesz Bogu ducha winnemu typowi, bo śmiał napisać coś bez próby 100 paczek. Co innego tu można było napisać. I jakich argumentów na twój wywód byś oczekiwał.
@Zajcu94: takich, że nie istnieje żadna ilość prób, która określi czy jest to przypadek czy nie. Nie da się tego zbadać, można stwierdzić prawdopodobieństwo. Nazywanie czegoś pewnikiem, czego nie da się zbadać, po jednej próbie jest zwykłą ignorancją i tacy wszechwiedzący, stwierdzający z całą pewnością "fakt" muszą być skazani na ostracyzm. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zajcu94: Powiesz mi po co w ogóle się wypowiadasz, skoro nie masz nic do powiedzenia? Dałem Ci kontrargumenty, a Ty znowu #!$%@? wie co. Ale pewnie ty to on z multikonta, więc się nie dziwie poziomu inteligencji.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@quercy: Wypowiadam się po to, bo nazwałeś gościa debilem, bo śmiał napisać coś z czym się nie zgadzasz.
Tak, to ja z multikonta. Rany, nie wszyscy tak się spinają o #!$%@?ą gre, ochłoń.
@Zajcu94: czyli czytanie ze zrozumieniem u Ciebie też leży, no cóż. Napisałem Ci, że nie chodzi o to, że nie wierzy, bo jak widzisz @GroszekXD napisał, że w to nie wierzy i nie nazywałem go debilem. Głupotę trzeba skazywać na ostracyzm społeczny, nieważne czy tematem jest gra czy kucyki Pony.
BTW. ja się nie spinam. Nawet wystosowałem do Ciebie lenny face;a. ( ͡° ͜ʖ ͡°)