Aktywne Wpisy
Batonoski +53
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +296
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Na streamach i youtube wyglądało to dużo prościej.
Od teraz szanuje wszystkich, którzy bez asyst dobrym tempem potrafią w ogóle utrzymać się na torze.
Jak oglądam różne ligi i widzę ludzi zapierdzielających po torze jak dziki to teraz jestem w szoku jak to możliwe.
Już nigdy się nie zaśmieję z osoby, która wypadnie w trakcie wyścigu z toru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczeniezdupy
Jak kupiłem konsolę to cieszyłem się w Forza jak czułem przez wibracje po jakiej nawierzchni jadę...ale to dopiero na kierownicy czuć naprawdę samochód. Mega sprawa, polecam każdemu.
Aż jestem ciekawy, po potrafią bardziej pro sprzęty w tym temacie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Siłowe sprzężenie zwrotne Force Feedback to coś więcej, niż bezkierunkowe wibracje czy wstrząsy - odzwierciedla ono dokładnie to, co dzieje się w grze. Oprócz dokładnego rejestrowania kolizji, kierownica z siłowym sprzężeniem zwrotnym przekazuje inne informacje na temat zachowania samochodu. Przyspiesz zbyt