Smacznego życzę wszystkim. Ja jem jajecznice z 10 jaj i mam w d000psk0 nadwagę. Jedzenie daje mi szczescie więc nie mam zamiaru rezygnować. I jak coś to się chwale bo mnie na to nie stać i odejmowalem codziennie jedno jajo żeby na koniec po tygodniu zjeść dziesięć. #przegryw
@Przegrywiusz: To jest 10 jaj? Ale takich małych chyba? Tak bez chleba to bym #!$%@?ł tyle, ale z chlebem to nie ma szans, zapchałbym się przed. No ale 10 jaj to i tak bogactwo!
@Przegrywiusz: Właśnie mi przypomniałeś że jajek dawno nie jadłem, a to tak kurde ekonomiczn żarcie, zjem ze 4 i już jestem syty, a to przeca jakieś ja wiem maks 2 zł, albo mniej. W nastepnym tygodniu bedzie jajecznica do oporu :D
@Userneet: Polecam ją jem codziennie @Insam27: Mi wystarcza 2 do takiej por i ale czasami to jem kilka jak jeszcze w jajecznice są pieczarki i pomidory z cebulą @PolishDoomer: Ja bym się nie opierał jajeczkom ( ͡°͜ʖ͡°) @FHA96: Dzięki ʕ•ᴥ•ʔ
I jak coś to się chwale bo mnie na to nie stać i odejmowalem codziennie jedno jajo żeby na koniec po tygodniu zjeść dziesięć.
#przegryw
źródło: comment_1rb924FwYnSvcmTqEMS776AaaWnHVMdD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@FHA96: Oczywiście ze z chlebkiem zaraz wstawię zdjęcie
@jajecznicaZ5Jaj: @Austriacki_artysta_i_ekolog: Dokładnie
źródło: comment_VETFnkfMzspzme89C6UvR8aedP6p8r86.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Insam27: Mi wystarcza 2 do takiej por i ale czasami to jem kilka jak jeszcze w jajecznice są pieczarki i pomidory z cebulą
@PolishDoomer: Ja bym się nie opierał jajeczkom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FHA96: Dzięki ʕ•ᴥ•ʔ