Wpis z mikrobloga

Mirki mam problem, zainstalowałem unity i po długiej batalii z niedziałającą viforią zainstalowałem najnowszą wersję programu. Problem jest w tym, że program nie chce utworzyć projektu i tym samym się otworzyć, pokazuje właśnie taki komunikat.
zmieniałem ścieżki do utworzenia projektu, ale nie dało to kompletnie nic, nie wiem już co mam robić bo w internecie anglojęzycznym nie ma żadnej odpowiedzi. przeinstalowałem program 3 razy usuwając wszystkie foldery, które po unity zostały i nadal jest problem.
#informatyka #programowanie #unity #aplikacje
moribundus - Mirki mam problem, zainstalowałem unity i po długiej batalii z niedziała...

źródło: comment_mSESIX5bPWcBxKe2byLWx1nSvutT8c9Y.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@moribundus: a w ogóle masz unity unity 2019.2.5f1 ? jakiś czas temu w hubie dodali opcję wybrania wersji, u mnie kilka jest do wyboru a dwóch z nich na bank nie mam. Sprawdzałem i mi w sumie na systemowej wywala mi błąd 'creating project folder failed' jak go nie miałem no ale u Ciebie już niby jest.
  • Odpowiedz
@Inveth: mam dokładnie taką, wcześniej chodziła, ale zainstalowałem starszą, #!$%@?łem obie i teraz nie chodzi. na starszej wersji wszystko jest okej, ale vuforia nie chce ruszyć, cały czas pokazuje że nie odnalazło rozszerzenia...
  • Odpowiedz