Aktywne Wpisy
TheSznikers +47
kukold 0
Rosja walczy na Ukrainie mobikami z kaukazu, czołgami z lat 50. i skromnym lotnictwem pomimo posiadania masy nowoczesnych czołgów T-14, zmodernizowanej armii i drugiego największego lotnictwa po USA. Coś tu nie gra, zupełnie jakby szykowali się do zupełnie innej wojny niż operacja, którą aktualnie prowadzą... Mam nadzieję, że polscy szpiedzy (o ile jacyś zostali po czystkach Macierewicza) śledzą gdzie znajduje się prawdziwe wojsko FR żeby nie było pewnego dnia niespodzianki bo tym
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
A niby co mają kobiety xd
Skąd wy te mity bierzecie
Nam wcale nie jest lekko. To wy patrzycie na to pod swoim kątem.
To tak jakby kobieta o wzroście 150cm narzekała że nie sięga do półki o wysokości 2m a koleś o wzroście 190cm powiedział że przecież wcale nie jest wysoko ta półka bo on sięga bez problemu.
Przecież nas biją
W podstawówce i gimnazjum dziewczyny były poniżane, niektóre miały oplute plecaki.
Jesteśmy zagrożone napadem, porwaniem do burdelu i gwałtem.
Nie mówiąc o przemocy domowej, gdy ojciec bije matkę i dzieci
Syn jeszcze jak zdąży podrosnąć to się obroni ale córka nie ma szans.
@vargvikernes88:
Jezusie Nazarejski... Co trzeba mieć w głowie żeby coś takiego napisać...
Bo mózgiem tego nazwać nie można
Czy zaobserwowałes mnie w realu skoro wrzucasz mnie do jednego worka?
No widzisz. Nie lubię być bita a ty mi wciskasz kit że lubię
Komentarz usunięty przez autora
@vargvikernes88:
Ja się nie daje poniżać, nie podoba mi się to i tyle
A za 20 lat #!$%@? powie że jest młody, to są chłopy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dziewczyna +21 to młoda dziewczyna i ma taką samą młodzieńczosć jak nastolatka, a stara to jest twoja matka. Nie wypowiadaj się gówniarzu bo masz 19 lat i naprawdę piszesz bzdury z punktu widzenia tego że jesteś gówniarzem. Masakra co ty piszesz - każdy normalny wie że to nie prawda, idz juz sie poucz.
Wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałbym jeszcze być gówniarzem, no ale niestety nie dali mi. Nie, bo takie poglądy to jest po prostu skutek obserwacji życia oskarków. Jeszcze 2 lata temu ich nie miałem xd.