Aktywne Wpisy
ataeB +13
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +197
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Czy to moje z------e wpłynęło na to, że jako hobby wybrałem speleologię, czy może speleologia spowodowała że mam nierówno po sufitem?
#speleologia #hobby
Jaskinie to piękna sprawa. Z racji tego, że nie mieszkam nawet w pobliżu gór, swoją przygodę ze speleo musiałem zakończyć ale wspomnienia na zawsze pozostaną.
To takie ekstremalne hobby ale po drugiej stronie skali jest siedzenie w domu i pytanie na wykopie, czy granie w gry to jest pasja czy choroba. Poważnie, ktoś się o to pytał kilka dni temu :)
To prawda, wielu ludzi puka się w głowę jak mówię o speleologii. Mi to daje frajdę i odpoczynek psychiczny, taka odskocznia od pracy.
Działałeś tylko w jaskiniach?