Aktywne Wpisy
viero +151
kołchoz mnie tak męczy że ja pjerdole, nawet jak mam weekend to nie umiem się nim cieszyć, to jest tortura psychiczna a do niczego innego się nie nadaję, nie umiem znaleźć sobie innej pracy bo jestem niezaradny życiowo a jak rzucę kołchoz to czeka mnie bezdomność, jestem w dołku psychicznym i nie wiem gdzie prosić o pomoc
#przegryw
#przegryw
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Czyli kandydatura Sikorskiego zapewne przy zakulisowym wsparciu Tuska staje się coraz bardziej realna i możemy przerwać passe bezwolnych marionetek jako prezydentów, którą kontynuujemy od czasu zakończenia kadencji Kwaśniewskiego.
#polityka #neuropa #4konserwy #sikorski2020
błagam. nie.
@FabianBlendzior: Czy ja wiem. Mimo wszystko uważam, że społeczeństwo aż tak bardzo się nie zmieniło w ostatnich 15 latach a PO potrafiła wygrać kiedyś ignorując debili. Według mnie jej problemem nie jest brak podejścia do debili ale
Co nie znaczy, że Duda ma druga kadencje w kieszeni. Gdyby przed ostatnimi parlamentarnymi nie zaprosili na wiec wyborczy
No i przede wszystkim w tym wszystkim kluczowe jest, czy wygrany obóz będzie to w stanie sprzedać. Przy
@vivalder: Tvp dostaje rekordowe dotacje. Gazety propisowskie też nie mają się tak dobrze. Pis umie narzucać temat i tylko tyle. Przy każdej własnej aferze, zaraz "wychodziły" dotyczące opozycji. I zamiast rządu, tłumaczyła się opozycja.....
#jeszczepolskaniezginela
@Herubin: głosowałbym
- podobno PiS nie miałby nic przeciwko, jakby był u nich ministrem
- uzyskał poparcie już PSL i SLD xD trochę by się wściekli pewnie xD
- też ma ten koncyliacyjno-dyplomatyczny charakter, który ma być mocną stroną MKB, ale wydaje się, że ma kręgosłup
- zarzut jaki znalazłem to to, że szpital, którym zarządzał zwiększył zadłużenie, a sam jest na pierwszej linii POKO od niedawna
- może spróbować odejść od walki na osi światopoglądowej do chociażby