Wpis z mikrobloga

• 16
#bigbrother ja nie wiem oni tak tam gadają jakby myśleli że ludzie nic nie widzą. Nie wiem czy oni mają nas za idiotów czy co
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@o_n_a: Nie zwracaja uwagi w ogóle na streama. Myślą że mało kto to ogląda i nawet wprost o tym mówili. A wszystko co robią (śluby, teledyski, piosenki) zawsze jest opatrzone komentarzem, że to się ładnie zmontuje do odcinka. Dlatego konfrontacja z rzeczywistością będzie bolesna po wyjściu.
  • Odpowiedz
@Justyna_bialystok: oni sie zesraja jak wyjda z tego programu zwlaszcza jak poczytaja sobie komentarze tu, plus zobacza shoty ma bbshotach. Na insta tez duzo prawdziwych dobitnych komentarzy. Bo na ich profilach to tylko jacys psychole ulomni beda im slodzic. Ja mysle ze najwiekszy szok przezyja Anka, Huba, Wiktor, Sławina i Kleszcz. no czyli prawie wszyscy xd
  • Odpowiedz
@hannahmontana13: on nie odpada tylko dzieki temu ze jestesmy my i ogladamy streama i przedstawiamy pelny oglad na sytuacje jak bylo shotami itd a nie jak zostal np. zle przedstawiony w odcinku bo cos zostalo poucinane
  • Odpowiedz
@o_n_a: myślą pewnie, że to jest fajne i może lubiane przez widzów. Oni słuszni, godni i sprawiedliwi gonią jak mniemają czarną owcę. Myślą może, że jest tak jak w I edycji jak kilka osób jechało na Łukasza lub Wegan to nie było to jakoś super mega negatywnie odbierane i nie odebrało to poparcia dla Igora, Radka itd... Jednak Kamil to nie Łukasz czy Weganie i ma bardzo silną psychikę, nie
  • Odpowiedz
@renateczka01: ta grupa to najgorsze co moglo powstac. zero krytyki i wszystko usuwane. jedyne prawdziwe opinie mozna znalezc na wykopie bo tu nikt niczego nie usuwa i sa zarowno pochwaly jak i hejty.
  • Odpowiedz