@Wzzx: Ja pracowałem na nocki pamiętam. #!$%@? był niezły. Sprzątanie wszystkiego. I jedzenie które zostało z dniówki trzeba bylo wyrzucić. Trzeba mieć chyba 9 lat i myśleć że jak pracujesz w macu to masz jedzenie za darmo xD
@CzerstwaBulka: jesteś bohaterem i wybawicielem nocnych głodnych duszyczek, także z perspektywy świata jesteś wysoko w hierarchii i nie możesz się tego wstydzić. Bądź dumny z siebie :-)
@CzerstwaBulka nie wstyd. Wręcz podziwiam, ja bym nie potrafiła pracowac w maku, mam duży szacun do tych co pracują tam po nocach, żebym pijana mogła zamówić se zestaw
@CzerstwaBulka: w wieku 22 lat to #!$%@?łem nocki na stacji benzynowej, mając w obowiązkach mycie dystrybutorów i kibla w zimie. Także ciepły mak to jak w domu.
@CzerstwaBulka Powiem tak. Mieszkam w małej miejscowości gdzie wszyscy się znają, a co najwyżej kojarzą i do MCD poszły osoby, które albo miały dwie lewe ręce, albo się poprostu leniły i rodzice kopneli ich w dupę, żeby w końcu wzięli się za jakąkolwiek prace. W tej miejscowości raczej nie ma uczelni i studentów, żeby pracować na jakieś 3/8 etatu. I teraz do sedna. Większość z tych ludzi MCD naprawdę życiowo naprostował.
W tej miejscowości raczej nie ma uczelni i studentów, żeby pracować na jakieś 3/8 etatu. I teraz do sedna.
Większość z tych ludzi MCD naprawdę życiowo naprostował.