Wpis z mikrobloga

@Czafincz: spokojnie :) to tylko predykcja po mniej niż 10% sezonu, to raz. A dwa nawet z niej wynika że aktualnie możesz myśleć o wicemistrzostwie, a i u mnie się skład zapewne posypie. Już zaczynam mieć problemy ze slotami (Reddish gra gówno, Len gra gówno, Batum kontuzjowany i Sabonis ostatnio też nie gra, a mam 13 zawodników łącznie).
@cult_of_luna Garland to bust, Makrela szuka swojej gry, Looney rozwalony, Green po cudownym pierwszym meczu nieco osiadł na laurach, RJ maltretuje mi FT. No dobra, mogło być gorzej. W innej lidze z kolei tak się zesrałem brakiem PF/C że kompletnie zapomniałem o solidnych PG/SG, zwłaszcza że 2Bog nie dojechał
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@cult_of_luna: Ja mam śmieszną sytuację z procentowymi statystykami, bo moje przedsezonowe przewidywania ogólnie mi pokazywały, że w FG% będę wysoko, a z FT% gdzieś tak w środku stawki. Ale Harden rzuca tyle osobistych, co niektóre drużyny w NBA, na takim wysokim %, że praktycznie samemu mnie wywindował na taki poziom xD
No a FG mi umiera też przez niego i grę poniżej oczekiwań większości moich środkowych (Favors patrzę się na ciebie).