Wpis z mikrobloga

Pojeździłem se bisówki na Rudną Małą, dzisiaj w końcu się wyspałem i coś koło 13:00 zaczynam kółka do Woli Zgłobieńskiej. W sumie śmiesznie, bo miałem praktykanta do przyuczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sympatyczny kolega ma na imię Wadim i od poniedziałku sam tam będzie jeździł tę zmianę. No co mogłem mu powiedzieć przydatnego, to mu powiedziałem, resztę musi się chłop sam nauczyć w praktyce. Ale zaskoczyło mnie to, że jak go zapytałem, czy umie obsługiwać manualną skrzynię biegów, to odpowiedział, że tak i że już kiedyś jeździł większymi autami. No i w sumie rzeczywiście, posadziłem go na jeden kurs za kółkiem i widać było, że dawno nie jeździł, ale dobre nawyki ma. Chociaż i tak było mi gorąco przez całą drogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem tylko, czemu go do mnie dopisali, skoro na tej samej linii jeździł na drugiej zmianie inny Ukrainiec i z Oleksandrem z pewnością łatwiej by się dogadał. No ale w sumie i tak chyba miał farta, bo pewnie jestem jednym z niewielu na firmie, którzy nie mają nic do Ukraińców i nie robią sobie z nich beki, toteż na ile potrafiłem, to mu pomogłem, bo inni to pewnie by go tylko trzymali cały dzień na fotelu pasażera i nawet się nie odzywali do gościa.
A zdjęcie użytkowanego przez cały tydzień Solbusa klasycznie #!$%@?łem z PhotoTrans, bo zapomniałem zrobić własną fotkę. Zresztą było za zimno wczoraj, nie chciało mi się wychodzić z autobusu, jak tak fajnie sobie w środku piecem dogrzałem. Normę mi #!$%@?ło w kosmos, ale przynajmniej miałem w środku temperaturę pokojową. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#jakbedziewpksie
Pobierz
źródło: comment_PjdrBoPBsJ0fNk3i4fRlT8Nk1VtUQ0DU.jpg