Wpis z mikrobloga

#redpill #blackpill #przegryw

#!$%@? boli mnie to co stało się ze społecznościami po kolei #redpill #blackpill #przegryw(chociaż tutaj to mniej oczywiste).
Redpill - kiszą się dalej opowiadając o związkach, od 5 lat ani jednej nowej myśli.
Blackpill - kiszą się dalej codziennie postując o tym jak wygląd jest istotny, od 5 lat ani jednej nowej myśli.
Przegryw - kiszenie się dalej płaku płaku jest najgorzej na świecie, od 5 lat ani jednej nowej myśli.
Wszystkie te grupy na początku były czymś nowym, w końcu to była upragniona Mekka. Społeczność ludzi, którzy widzą to samo od dawna tylko nie mieli do tej pory domu i miejsca spotkań. Wszyscy, którzy widzieli, że inni nie grają w tą samą grę na tych samych zasadach.
Co to były za piękne czasy parę lat temu, każdy zwarty i gotowy do pochłaniania nowej wiedzy i polepszania swojego życia.

No i to zdechło. Każdy z IQ>115 uciekł z okrętu.
Może ktoś mi podpowie dokąd?
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@kochamajfony czego ty sie spodziewasz? XD
W usa to jakoś wygląda, te społeczności inceli i redpillow tworza jakikolwiek content, siedzą na forach i redditach.
W polsce jak w lesie a przegrywy zdaly znów swoj egzamin i poza powtarzaniem schematu i ew. tlumaczeniu z zagranicznych for (ale niewiele, bo sie nie chce plaku plaku xD) nie ma kompletnie nic. I nie bedzie, bo sie #!$%@? nie chce
  • Odpowiedz
@Canova: Tylko ten content ze Stanów zjada własny ogon.

Cześć, jestem Aadesh, mam 21 lat, straciłem prawictwo

Co zrobić żeby poderwać jakiegoś sluta bez żadnej wartości

i tak do usranej śmierci
  • Odpowiedz
  • 2
@kochamajfony sprawdz redpillowa deske na reddicie nie widzę aby byl jakikolwiek tam zastój.
A jesli ich content zjada wlasny ogon to polski zjadl juz dawno siebie trzykrotnie
  • Odpowiedz