Wpis z mikrobloga

@TwujKasztan: serio chcesz go sprzedać? przecież wiadomo że KAWU CZY to najlepszy tenk, bez niego Cię do żadnego klanu z dywizją/husarią w nazwie nie przyjmą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TwujKasztan: Mając KV-3 jest się doświadczonym ( ͡° ͜ʖ ͡°). A tak na poważnie to możesz sprzedać. Odblokujesz bez problemu drugą linię, o ile masz na tyle zgromadzonego expa.
  • Odpowiedz
@TwujKasztan: a musisz koniecznie sprzedawać? Kasy z tego wiele nie ma, jedyny powód jaki widzę to miejsce w garażu. Chodzi mi o to, że czasami jak robią roszady w liniach to dostajesz nowy czołg tylko dlatego, że masz w garażu jakiś inny, którego tamten zastępuje. Jeśli go wtedy nie masz to musisz sam kupić tego nowego. Dlatego nie wiem czy jest sens go sprzedawać, jeśli nie masz pilnej potrzeby, bo
  • Odpowiedz
a musisz koniecznie sprzedawać?

@Kaczorra: muszę bo potem będzie mnie nosić, żeby sprzedać jak będzie brakowało na kolejną X ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poza tym nie potrzebuje trzymać tanka bez załogi. Mam w garażu 142 maszyny. Ta jedna nie zrobi mi różnicy. Zwłaszcza, że nie przepadam za KV-3.
  • Odpowiedz
Pytanie miałem czy jeśli pojawi się IS-3 II, który wychodzić będzie z KV-3 to czy muszę mieć KV-3 w garażu czy wystarczy sam exp.

@TwujKasztan: Nie musisz mieć KaWu Czy w garaży, żeby kupić następny czołg.
  • Odpowiedz