Aktywne Wpisy
USSCallisto +33
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Patchtwo +5
Napotkałem tak dziwny problem że po prostu nie mam pojęcia. Mam sobie małą i prostą aplikacje napisaną w #react . Aplikacja ta za pomocą axiosa wysyła zapytanie do API eventbrite a API zwraca liste eventów w mieście które ja podałem.
Wszystko działało idealnie i zostawiłem ten mini projekt na jakiś tydzień/dwa. Wczoraj ją sobie odpaliłem z chęcią dodania nowych funkcjonalności a tu dupa. Po zapytaniu API nie zwraca już listy a w konsoli wyświetla się błąd o statusie 406 albo o brakującym nagłówku CORS. Problem jest w tym że API raz zwraca listę poprawnie a raz wywala błędy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tworzyłem już nowe tokeny do uwierzytelniania i dalej dupa, raz działa a raz nie.
Czy ktoś ma jakikolwiek pomysł co może powodować tak dziwaczne zachowanie aplikacji?
#programowanie #programista15k #javascript
No nic dzięki mireczki jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły to zapraszam a ja idę poszukać ciekawych api do następnego projektu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
Problemem jest to że odpytujesz inna domenę, a nie swój backend